Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 iulie 2019

„Made for Europe” pentru trei elevi vâlceni


Advertisements

Trei elevi vâlceni au fost premiați la cea de-a XIII-a ediție a Concursului Național „Made for Europe”, faza națională fiind organizată, anul acesta, la Cluj Napoca. Au participat 129 de concurenți din țară, iar elevii vâlceni care s-au calificat pe mai departe provin de la Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab” Râmnicu Vâlcea, Liceul Tehnologic de Turism Călimănești și Colegiul Energetic.
Premiul I a fost câștigat de eleva Ioana Alexandra Stănișor, de la Colegiul Național de Informatică „Matei Basarab”; adolescenta a câștigat cu aplicația smartphone EMATE2 ce pune în evidență proiectul Erasmus+ Acțiunea Cheie 2 „Enhacing Multilingualusm Among Teenager Entrepreneurs”.
Bianca Elena Popa, elevă la Liceul Tehnologic de Turism Călimănești, a obținut premiul al II-lea cu proiectul Erasmus+ Acțiunea Cheie 2 „Good in health, good in mind”.
Elevul Rareș Mirea, de la Colegiul Energetic, Râmnicu Vâlcea, a obținut premiul al II-lea la secțiunea ETwinning cu produsul „Twinspace – In A Far Away Land: Refugee Children”.
Datele prezentate ne-au fost furnizate de Andra Bică, inspector școlar general IȘJ Vâlcea.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate