„Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”


• sub aceasta egida se va desfasura campania Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec care ajunge in judetul Valcea, in data de 2 aprilie

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, in parteneriat cu primariile locale, va derula in data de 2 aprilie doua actiuni de colectare deseuri de echipamente electrice si electronice in judetul Valcea, atat in municipiul resedinta de judet – Ramnicu Valcea, cat si in alte 4 localitati: Baile Olanesti si Olanesti sat, Pausesti Maglasi si Vladesti.

Alaturi de Primaria Ramnicu Valcea, Asociatia RoRec va derula o actiune la nivelul intregului municipiu, in 6 puncte de colectare provizorii si prin preluare de la domiciliu.

Locuitorii din Ramnicu Valcea sunt invitati sa contribuie, cu un gest simplu, la calitatea mediului in care traiesc. Punctele de colectare ce vor fi deschise sambata, 2 aprilie, intre orele 10.00-17.00, se gasesc in urmatoarele locatii:

Colegiul National Mircea cel Batran (Carol I, nr. 41)

Colegiul Tehnic Forestier (Calea lui Traian, nr. 195 – 197)

Colegiul Economic (Calea lui Traian, nr. 91)

Scoala nr. 10 (Luceafarului, nr. 7)

Scoala Goranu (Straubing, nr 39)

Scoala nr.8

Pentru obiectele mari sau voluminoase, de care locuitorii doresc sa se debaraseze, transportul este gratuit. Pentru informatii suplimentare, cei interesati pot apela numarul de telefon 0250 735 481, pana sambata, 2 aprilie, intre orele 9.00-16.00.

Deponentii din Baile Olanesti, Pausesti-Maglasi, Vladesti vor avea la dispozitie 7 puncte de colectare, deschise tot in cursul zilei de sambata 2 aprilie, intre orele 10.00-17.00, in urmatoarele locatii:

Baile Olanesti: Liceul Iustinian Marina (linga primarie ), Scoala Generala Dumitru Badescu (sat Olanesti ), Scoala Generala Ionescu Chianu (cartier Cheia).

Pausesti – Maglasi: La Primarie, la Scoala de la Valea Cheii si la Preventoriu – Poligon.

Vladesti: linga primarie.

Pentru preluarea gratuita de la domiciliu, deponentii pot suna la acelasi numar de telefon: 0250 735 481, al partenerului SC URBAN SA, pana sambata, 2 aprilie, intre orele 9.00-16.00.

Si deponentii din aceasta zona vor avea posibilitatea de a participa la o tombola cu 40 de premii oferite de Philips si SKIL.

Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolelor pot fi consultate pe www.rorec.ro.

Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec este o organizatie colectiva non-profit avand ca membri fondatori zece dintre cei mai cunoscuti fabricanti europeni de electrocasnice cu activitate in Romania. Misiunea RoRec este de a contribui activ la realizarea obiectivelor europene pentru conservarea, protectia si imbunatatirea calitatii mediului inconjurator si a sanatatii umane, pentru utilizarea rationala a resurselor naturale, prin servicii complete de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice si implicit prin reintroducerea de materii prime in sectorul economic.

Contact: Asociatia RoRec

Andreea Idriceanu

Communication Manager

Email: andreea.idriceanu@rorec.ro

Mobil: 0728 22 22 32

Posting....