Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

28 septembrie 2020

Liderul unui partid politic îl ia la șuturi pe Gutău: Haosul din trafic i se datorează!


• actualului edil i se cere demisia de onoare
Dacă mergeți cu copiii prin centrul Râmnicului la aceste ore, feriți-le cu grijă urechile. Nu de alta, dar ei vor fi nevoiți să asculte un lung cor de cuvinte nu tocmai ortodoxe pe care șoferii blocați în trafic și chiar pietonii le aruncă polițiștilor și reprezentanților administrației locale. După cum v-am informat la primele ore ale dimineții, detalii AICI, traficul este total bulversat pe mai multe străzi din centrul Râmnicului.

?????

?????

Unul dintre primii oameni din mediul politic județean care au luat atitudine vizavi de problema care a făcut ziua șoferilor un calvar este Florin Brăgău. Liderul Partidului România Unită spune că, deși la această oră sunt înjurați la greu, nu polițiștii locali și cei rutieri sunt vinovați pentru situația creată. În opinia sa, vinovați ar fi primarul Mircia Gutău și consilierul său, Eugean Neață, fostul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea. Brăgău spune că cei doi oameni din administrația locală au cerut efectuarea marcajelor rutiere pe carosabil chiar acum, în timpul zilei (și, colac peste pupăză, înainte de sărbătoarea Zilele Imnului, cu centrul blocat!) în loc să solicite desfășurarea acestei operațiuni noaptea, când traficul este mai lejer.

Brăgău: „Nu oamenii din Poliția Locală și de la Circulație au cauzat haosul. Vinovații se află la primărie!”

Chiar dacă mulți șoferi îi înjură la greu pe polițiști chiar acum, Florin Brăgău ne-a declarat că vinovații se află la Primăria Râmnicului și nicidecum pe străzile orașului. „Este haos în traficul din centrul orașului. Pe la ora 08.30, s-a primit ordin ca oamenii de la poliția locală și cea rutieră să efectueze semnalizarea rutieră pe carosabil chiar acum, în timpul zilei! Toată lumea înjură poliția locală și rutieră deși nu e neapărat vina oamenilor de acolo. Ei doar execută niște sarcini. Vinovați sunt primarul orașului și consilierul său, Neață. Aceste marcaje ar trebui făcute noaptea, nu acum, în mijlocul zilei. Primarul, prin orgoliu și ambiție prostească a făcut ca astăzi, timp de câteva ore, circulația să se desfășoare în halul acesta. Pentru că da, prin tot traficul din centru este un haos. Nu mă feresc să declar fiindcă acesta este adevărul. (…) Pentru ceea ce s-a întâmplat astăzi, îi cer demisia de onoare domnului primar Mircia Gutău!”, a transmis, cu spiritul său justițiar inconfundabil, Florin Brăgău!

Alte articole de la Actualitate