Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

25 septembrie 2020

„Let’s culture together”


• este titlul unuia dintre proiectele derulate de Biblioteca Județeană

Astăzi, cu începere de la ora 11.00, în Sala Universitarilor din incinta Bibliotecii Județene „An­tim Ivireanul” se va desfă­șura o nouă acțiune a unuia dintre proiectele devenite deja tradiție pentru oamenii din citadela culturii vâlcene. Sub genericul „Let’s culture together”, toți cei interesați pot participa, în mod gratuit, la un work-shop cât se poate de creativ. Surprizele se vor ține lanț pentru cei care vor dori să descopere acest proiect. Organizatorii evenimentului sunt chiar bibliotecarii vâlceni.

Ce subiecte vor fi dezbătute în cadrul work-shop-ului?

Organizatorii proiectului ne-au detaliat și care sunt activitățile ce urmează să fie abordate în această săptămână. Acestea se adresează tinerilor participanți înscriși în proiect și sunt următoarele:
1.Crearea planului de colaborare în cadrul echipelor de proiect stabilite la întâlnirea precedentă. Echipele își vor pre­zenta planurile pentru proiectele la care vor lucra pe parcursul întregului an. De asemenea, ele își vor desemna reprezentanții își vor repartiza sarcinile în cadrul proiectului.
2. Atelier de creație – plierea paginilor. Activitatea practică va implica tinerii înscriși în deprin­derea unor abilități artistice folo­sind ca material de lucru cartea.

Alte articole de la Eveniment