Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

25 octombrie 2020

Lacrimi pentru Diana


DIANA MIHAELA RĂDUȚĂ

7 noiembrie 1973 – 31 mai 2015.

lujba de pomenire și înhumarea au loc astăzi, 2 iunie, ora 12.00, la Cimitirul Eternitatea, din municipiul Drăgășani.

Dumnezeu s-o odihnească în liniște!

 

Greu ne vine să credem că Diana nu mai este lângă noi.  S-a stins ca o flacără sub bătaia unui vânt cumplit. Lumina ei ne va alina durerea și ne va mângâia sufletele întristate. Ne-a dăruit dragoste și a primit dragoste. Tot ce-a făcut a făcut bine, înspre iubirea și binele celor din jur, a prietenilor, destul de mulți.

A fost un înger de fată, o prietenă adevărată, nu știm dacă, vreodată, a ofensat pe cineva.  A fost bună ca florile și iubitoare ca pomii roditori.  În fața instanței supreme  a implorat VIAȚA. Dumnezeu o crease însă ca s-o așeze în dreapta  Sa,  în primăvara vieții.

Nu te vom uita niciodată, mult iubita noastră Diana!

Silvia și Ioan Barbu

 

Nu există cuvinte cu care să-mi exprim tristețea ce m-a cuprins la trecerea între cei veșnici a verișoarei mele Diana Mihaela Răduță. A fost un înger de fată și sper ca Dumnezeu să o așeze între îngerii Săi. Am fost foarte bune prietene, iar sfaturile ei mi-au fost de mare ajutor. Pe Maia-Andreea, fetița mea, a iubit-o ca și pe copilul ei. Am admirat inteligența ei, spiritul prietenesc, blândețea și dragostea de viață. Am iubit-o și o voi iubi întotdeauna. Memoria Dianei îmi rămâne în suflet ca o lumină.

Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet blând! Ne va fi greu fără tine. Pios omagiu mamei sale, rudelor și tuturor prietenilor!

Ildiko Kerekes Barbu

 

Verișoara mea scumpă, Diana Mihaela Răduță, mi-a dovedit în ultimii ani ce înseamnă să iubești viața, familia și prietenii. Din nefericire, îmi dau seama acum că nu i-am arătat îndeajuns de des, așa cum ea a reușit de foarte multe ori, cât de mult o admiram și iubeam. Dumnezeu să te țină aproape de El, scumpa mea „soră” mai mică!

Sorin Alexandru Barbu

 

Vestea morții verișoarei mele iubite, Diana, m-a îndurerat profund. Nu exista cuvinte care să poată alina durerea și tristețea prin care trec. De acum înainte nu o voi mai vedea decât prin fereastra amintirilor, dar rămâne în sufletul meu pentru totdeauna. Doamne, odihnește-o în liniște!

Leonid Florian Barbu/ Florida – SUA

 

Am aflat cu o tristețe fără margini de pierderea ființei dragi, verișoara noastră Diana Răduță.  Ea rămâne in inimile noastre, singurul loc de unde nu va pleca niciodată. Condoleanțe mamei sale, Veronica,  tuturor celor dragi și apropiați, tanti Silvia, unchiul Nelu, verilor Ildiko și Sorin Barbu!

Adela Oana și Alexander Cowie

 

Nu-mi vine să cred că verișoara mea Diana s-a dus. Am sufletul plin de tristețe pentru că această ființă cu un suflet frumos a plecat mult prea devreme în ceruri. Am tot sperat că nu se va întâmpla curând. Mi-aș fi dorit să am șansa să îmi iau rămas bun de la ea. Diana va rămâne mereu pentru mine ca soră a mea, un model de curaj și demnitate. Vreau să le mulțumesc verilor mei Sorin și Ildiko și familiei Silvia și Ioan Barbu pentru tot sprijinul pe care l-au oferit, mai ales in ultimii ani, Dianei si Veronicăi. Am regrete pentru că nu am știut să ii arat Dianei ce am simțit cu adevărat pentru ea, dar sper din tot sufletul că știe asta, acolo în rai, unde cred că se află acum. Nu te voi uita niciodată, Diana!

Valentina Ghiță

 

Am primit cu mare întristare vestea trecerii din viața aceasta a verișoarei mele Diana. Nu am cuvintele potrivite să exprim durerea pe care o simt la gândul ca nu o vom mai vedea sau auzi de acum înainte. Regret enorm că nu am apucat să-mi iau rămas bun de la ea și că nu am vorbit mai des cu ea  în ultima vreme.
Mă rog bunului  Dumnezeu să ii dea  mamei sale Veronica putere, alinare și pace in suflet. Mă rog sa știe, fără nici o urma de îndoială, că fata ei este acum cu Iisus, cu sfinții, cu mamaie și tataie în rai, unde nu este suferință sau întristare, ci doar bucurie și viață veșnică. Și-aș mai vrea să știe că noi cei dragi nu o vom uita pe Diana, că va rămânea pentru totdeauna în inimile noastre ca un exemplu extraordinar pentru felul în care a trecut prin încercarea grea, în ultimii ani. Diana ne-a dat un  imbold să fim mai buni, să avem mai multă compasiune și înțelegere pentru ceilalți, iar pentru asta îi mulțumesc din suflet. În veci vei fi în sufletul meu.

Gabriela Ivașcu / Canada

 

Logodna Dianei

pe 31 mai 2015.

ne-a părăsit Diana Răduță

 

a plecat spre rai – DIANA,

preagătită în mireasă.

ea a fost în cer să-i fie

unui înger bun – aleasă.

 

trupul ei – ca o liană,

legănat de Olt şi Jii,

şi-a pus aripi să se ducă

pentru  veci… în veşnicii.

 

şi-a lăsat pe jos părinţii

s-o spele-n fluvii de lacrimi.

sus – o venerează sfinţii

şi o smulg de printre patimi.

 

s-a purificat DIANA,

în aghesme – sfinte ape;

la logodna ei din ceruri:

fie-i îngerii aproape!…

George FILIP/ Montreal – Canada

 

Copila cu zâmbetul veșnic pe buze și-n ochi cu un licăr misterios ademenind înaltul, Diana, cea care pe oriunde trecea – redacție, târguri de carte, stradă – lăsa în urmă parfum de admirație și nostalgie, de dorințe discrete și așteptări rănite de curcubeu, fermecătoarea Diana care făcea din fiecare întâlnire un prilej de exuberanță și veselie, împrăștiind bucurii cu generozitatea unei zile risipitoare de primăvară, Diana noastră, a lipsit la ultima întâlnire cu noi, cu viața.

Încăpățânați în a nega destinul, am fost nevoiți să-i acceptam lovitura. Sigur, locul ei este pe platoul de nori aurii, unde Dumnezeu face apelul îngerilor în fiecare dimineață. Până a ajunge acolo, însă, ea va trebui să treacă niște vămi, să se înfățișeze la Judecata de Apoi. De aceea, aprinzând în dimineața morții ei lumânarea însoțitoare de drum – înălțând rugă spre bunul Dumnezeu pentru iertarea păcatelor ei, ne-am rugat și părinților noștri, aflați de mai mult timp Acolo, s-o întâmpine ca pe o fiică, s-o ajute să se obișnuiască mai uşor cu noua ei viață.

Dumnezeu s-o ierte si s-o ocrotească!

Lia și Jean Andreiță

Doina și Dan Fruntelată

Iuliana și Florentin Popescu

Ginta si Bazil Răvescu 

 

Condoleanțe! Să fiți binecuvântați că ați fost alături de Diana în toți anii în care a luptat cu boala  nemiloasă și îi sunteți  alături pe ultimul drum.  Cuvintele scrise despre ea  în aceste zile de doliu sunt pline de adevăr, drag si respect. Ne vom aminti de Diana dragă întotdeauna cu iubire și dor.

Familia Felicia și Titu Astăcioaei/ Franța

 

Dumnezeu s-o odihnească! Domnul ceresc a  chemat-o să stea în dreapta Sa într-o zi importanta pentru toți creștinii. Condoleanțe familiei și tuturor celor dragi!

Ioana și Dan Cioca

 

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Să-i fie țărâna ușoară! Condoleanțe familiei și celor dragi ei! A fost un exemplu de luptătoare îndârjită, de iubire pentru viață,  de dăruire sufletească. Vera, mama ei, să  fie tare! Regret mult că nu sunt lângă voi în aceste momente grele. Mă aflu în Italia, la Milano, dar cu sufletul sunt acolo. Sincere condoleanțe! Primiți compasiunea tuturor prietenilor din Compania TEMCO din București și  Cluj-Napoca.

Prof. univ. dr. ing. Pompiliu Manea

 

Sincere condoleanțe! Să-i fie drumul DINCOLO însoțit de îngeri pentru eternitate!

Hanna Bota/ Cluj-Napoca

Doar o săptămână a trecut de când eram împreună, bucuroși de încheierea cu succes a încă unei ediții a „Rotonda Plopilor Aprinși”… Și iată cum, în zi de duminică, în zi de Mare Sărbătoare Creștină, Rusaliile, ne întristăm… alături de voi cu gândul, dorind să va dăm putere pentru a trece cu bine de acest eveniment trist, plecarea la îngeri, în floarea vârstei, a Dianei, fiica și  nepoata voastră dragă.

Dumnezeu s-o ierte și s-o ia în paza Lui! Condoleanțe întregii familii! Pios omagiu!

Emilia Dănescu şi Mihai Antonescu

 

Cu adâncă părere de rău am aflat de plecarea din viață a nepoatei voastre Dianei Răduță.

Primiți din partea mea cele mai sincere condoleanțe. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească.

Prof. univ. dr. ing. Vasile Szolga/ București

 

S-a dus un înger la cer, chiar în dimineața  când plecam de la Otopeni spre Paris.

Ne-a părăsit Diana noastră atât de dragă; cu surâsul său permanent.

Colega noastră de la „Curierul de Vâlcea”, nepoata Silviei și a lui Ioan Barbu,

se uită acum  la noi, din dreapta Domnului, cu surâsul sau strălucit.

Odihnește-te în pace, Diana noastră prietenă! Nu o sa te uit niciodată.

Condoleanțe familiei Barbu, mamei Dianei din Drăgășani. Sunt alături de voi.

Jean-Yves Conrad / Franța

Sincere condoleanțe! Domnul să fie cu Diana.  Suferim alături de Dumneavoastră.

Familia Eliza Roha și Nicolae Roșu

 

Dumnezeu s-o odihnească în grădina Lui plină de bucurie și iubire, iar celor rămași să le dea putere să treacă peste pierderea dragei Diana. Suntem alături de Dumneavoastră. Condoleanțe!

Irina Sava și Eduard Stoenică

 

Sincere condoleanțe! Vestea ne-a întristat profund. Suntem alături de toți cei dragi Dianei, în aceste momente cumplit de triste.

Dr. Irina și Radu Dobrescu/ Germania

 

Mare durere. Dumnezeu i-a dat liniște și pace. Vouă, celor dragi ai Dianei care v-a părăsit, să vă dea Domnul multă tărie, ca să puteți duce această mare povară, pierderea ființei dragi. Condoleanțele mele.

Dionisiade Popescu/ Olanda

 

Cu inimile îndurerate, ne rugăm pentru odihna veșnică a dragei noastre Diana Răduță, minunată prietenă și mare luptătoare împotriva unei boli necruțătoare. La ceas de grea încercare, suntem alături de mama sa, de toate rudele și prietenii apropiați și ne rugăm bunului Dumnezeu s-o ocrotească în grădina raiului. Întreaga noastră compasiune tuturor celor cu inimile zdrobite de durere.

Familiile Maria și Pavel Clim; Andreea și Iuliana Lațiu

 

Un gând de alinare și sincere condoleanțe familiilor îndoliate prin plecarea la cele veșnice a ființei iubite Diana Răduță. O floare, o lumânare și lacrimi de durere pentru Diana, prietena cu suflet bun, a cărei amintire o portăm în inimă.

În numele revistei „Bucureștiul literar și artistic”, Raluca Tudor

 

Vestea că prietena mea Diana Mihaela Răduță a  plecat din viață mi-a umplut sufletul de  tristețe si durere. Numai bunul Dumnezeu mă poate ajuta să înțeleg de ce  drumul Dianei s-a oprit brusc la cea mai frumoasă vârstă.  Sincere condoleanțe mamei sale, tuturor rudelor și prietenilor din Râmnicu Vâlcea și Drăgășani!

Jenica Rachinoiu Cesca/  Recanati – Italia

 

S-a stins o viață în floarea tinereții, am pierdut o prietenă dragă și o minunată colegă, Diana Răduță. În aceste clipe grele prin care trec familiile îndurerate ale defunctei, suntem alături de ele. Sincere condoleanțe!

Sorina, Valentina, Ștefan și Remus Grigorescu

 

Am aflat cu durere că Diana a plecat spre cele veșnice! Nu-mi vine să cred… Dumnezeu să o aibă în  grija Lui! Îi transmit mamei sale, Vera,  întreaga mea compasiune. Sunt alături de ea cu sufletul  și gândul! Condoleanțe!

Alex Cetățeanu, Montreal – Canada

 

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Ceasul rau