Du-te la...

Final Four Cupa României 2019

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 aprilie 2019

La Trofeul Carpați de la Vâlcea: Norvegia, echipa mai bună și la junioare și la tineret


După cum ați aflat din paginile cotidianului nostru, în această perioadă, Sala „Traian” din Râmnicu Vâlcea a fost gazda a două turnee internaționale de handbal feminin: Trofeul Carpați pentru junioare (au participat România, Norvegia, Cehia și Italia) și Trofeul Carpați pentru tineret (au participat România, Norvegia, Olanda și Polonia).
La ambele turnee, lupta pentru supremație s-a dat, duminică, între echipele României și Norvegiei, acestea înregistrând victorii în jocurile cu celelalte naționale. Junioarele au fost foarte aproape de un succes cu Norvegia, dar două goluri primite în ultimele zece secunde ale întâlnirii au făcut ca echipa noastră să fie învinsă cu 30-31. La Tineret, România a cedat mai clar în fața Norvegiei, scor 26-33.
Tot duminică, o veste proastă a venit din Franța. La turneul amical Golden League de senioare, România a fost surclasată de Danemarca (scor 23-36), astfel că selecționata noastră a încheiat turneul pe ultimul loc, cu înfrângeri pe linie. În acest turneu, adversarele României au fost Franța, Norvegia și Danemarca.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Handbal

%d blogeri au apreciat: