La Tărlungeni, „Viperele albastre” au avut galerie


Partida pe care fotbaliștii de la CS Municipal au disputat-o, sâmbătă, pe terenul echipei brașovene Unirea Tărlungeni s-a bucurat de prezența unei inimoase galerii venită din Vâlcea. Chiar dacă vremea nu a fost deloc una prietenoasă cu iubitorii fotbalului și nici cu jucătorii, după ce, în dimineața zilei, la Brașov a plouat „mocănește”, suporterii vâlceni au dorit să fie prezenți pentru a-și încuraja favoriții. Iar elevi antrenorului Alexandru Pelici nu i-au dezamăgit, „viperele albastre” impunându-se, așa cum ați aflat din numărul de ieri al cotidianului nostru, cu scorul de 3-1.

Cine e pe primul loc?
Vâlcea e primul loc!

În plus, pe lângă victoria de sâmbătă, obținută în chiar primul joc oficial din 2016, CS Municipal și-a păstrat și „fotoliul” de lider al Seriei Vest din liga secundă de fotbal. Acum, cu numai câteva runde rămase de disputat până la încheierea play-off-ului, CSM are 38 de puncte și un avans de două puncte în fața echipei clasate pe poziția secundă, UTA Bătrâna Doamnă. Tot în runda aceasta, a XIX-a din sezonul regulat, principala urmăritoare a vâlcenilor, FCM Baia Mare, a cedat pe terenul dâmbovițenilor de la Chindia Târgoviște. În acest moment, gruparea râmniceană este ca și calificată în play-off, având un avans de șapte puncte față de echipa clasată pe locul șapte (FC Brașov), prima care nu prinde turneul pentru promovarea în Liga I.

Suporterii nu l-au uitat pe Body!
Bucuria victoriei de la Tărlungeni nu a putut să fie savurată la maxim de către jucători și spectatori, cu toți amintindu-și de omul care, până acum două luni, punea foarte mult suflet pentru această echipă. Ne referim la fostul președinte Bogdan Medrea, cel care a trecut în lumea drepților la finalul lunii ianuarie. Meciul de la Tărlungeni a început cu un moment de reculegere în memoria lui Body, iar Brigada Zăvoi a scandat numele său în mai multe momente de pe parcursul meciului. În plus, chiar și modernul autocar al echipei noastre a purtat un afiș cu chipul lui Bogdan Medrea.