La sediul primăriei, LOCUITORII DIN BĂILE OLĂNEȘTI sunt ajutați de doi recenzori


Așa cum v-am informat și zilele trecute prin intermediul cotidianului nostru, în mai multe localități din județul nostru (cu precădere din mediul urban), administrațiile locale au amenajat puncte în care persoane avizate îi sprijină pe locuitori în cadrul procesului de autorecenzare. Un astfel de punct a fost amenajat și în cadrul Primăriei Orașului Băile Olănești, în sala de ședințe a instituției, la etajul 1. Aici vor fi îndrumate să ajungă persoanele care doresc să se autorecenzeze, dar care, din diferite motive, nu pot desfășura acest proces în mod independent.
Conducerea Primăriei Băile Olănești a stabilit ca Ion Cătălin Piroteală și Maria Magdalena Croitoru să fie persoanele care îi vor ajuta pe cetățenii din oraș interesați să se autorecenzeze asistat.

Autorecenzarea asistată se va realiza și în week-end

Programul în care cei doi recenzori amintiți mai sus îi vor sprijini pe cetățenii din Băile Olănești este următorul: luni – joi (09.00 – 16.00), vineri (09.00 – 13.00) și sâmbătă – duminică (10.00 – 14.00).
Persoanele interesate trebuie să mai cunoască faptul că recensământul populației și locuințelor este o cercetare statistică de mare anvergură, care are ca obiectiv prioritar producerea de statistici oficiale naţionale şi europene, sub forma unor indicatori statistici, în condiţii de calitate, privind numărul şi distribuţia teritorială a populaţiei rezidente, a structurii demografice şi socioeconomice, date referitoare la gospodăriile populaţiei, precum şi la fondul locativ, condiţiile de locuit ale populaţiei şi clădirile în care se situează locuinţele.