Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 septembrie 2020

La Govora, liberalii au boicotat gratuit reinvestirea propriului lor primar


Sâmbătă dimineaţa, Mihai Mateescu a fost reconfirmat şi reinvestit oficial în fotoliul de primar al oraşului Băile Govora. Cu toate că a obţinut o nouă victorie la urne, cea mai clară din cei 16 ani de administraţie, cu 79% din sufragii, Mateescu a fost abandonat iar de către liberalii săi.
În discursul de sâm­bătă, acesta a mulţumit vechii echipe de consilieri locali, despre care a spus că a fost cea mai bună cu care a lucrat vreodată, dar şi echipei din primărie.
Întrebat de motivele pentru care nimeni dintre fruntaşii sau responsabilii de zonă ai liberalilor nu s-a deplasat la Govora, Mateescu nu s-a ferit de sentinţe: „E o situaţie care se continuă încă din campania electorală când am fost lăsat să mă bat singur. Nu ştiu care sunt motivele pentru care, se pare, că nu mai exist pentru PNL Vâlcea în ciuda voturilor pe care le-am adus şi le tot aduc partidului meu. A fost un examen deloc uşor pentru mine, urmează unul şi mai greu pentru dumnealor, la toamnă. A fost modul dumnealor de a-mi dovedi cât de mult mă preţuiesc. Va veni şi rândul meu să le răspund şi o voi face într-un mod direct proporţional. De asta, cred că suntem toţi convinşi, nu…?!”

Alte articole de la Politică și Administrație