Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

27 noiembrie 2020

La Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea, ședință ordinară cu multe puncte pe ordinea de zi


Se convoacă în şedinţă ordinară, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, în data de 30.06.2020, ora 13.00, la Filarmonica „Ion Dumitrescu” – Sala Lahovari din Calea lui Traian nr. 138 B.
Convocarea va avea în vedere prevederile Ordonanțelor militare nr. 1, nr. 2 și nr. 3 cu privire la măsurile de distanțare socială și a respectării condițiilor igienico-sanitare, urmând ca la accesul în sală să fie disponibile dezinfectant și măști de protecție. De asemenea, se va urmări permanent păstrarea distanței recomandate de 1 m – 1,5 m față de ceilalți participanți, locurile urmând a fi prestabilite corespunzător. Pentru fiecare loc ocupat de consilierii locali, primarul municipiului și secretarul general va fi asigurat microfon individual în vederea permiterii realizării dezbaterilor prevăzute de Codul administrativ, urmând ca  rezultatul votului să fie consemnat de secretarul general al municipiului în procesul-verbal al ședinței prin intermediul apelului nominal pe care-l va face președintele de ședință.
Pentru asigurarea caracterului public al ședinței vor fi luate de către conducerea Filarmonicii măsurile tehnice necesare transmiterii on-line a acesteia. De asemenea, în măsura în care reprezentanții mass-media doresc să participe la ședință vor anunța în prealabil despre intenția acestora la adresa de e-mail „primaria@primariavl.ro”, astfel încât, în mod exclusiv, și în ordinea înregistrării solicitărilor să poată fi aranjate locurile necesare acestora cu respectarea prevederilor de distanțare socială.
Ședințele comisiilor de specialitate se vor desfășura în sala de ședințe a Primăriei municipiului, cu cel puțin o zi înaintea ședinței Consiliului Local, la ore diferite pentru fiecare comisie, astfel încât să se respecte condițiile de distanțare socială, urmând ca procesele-verbale și consemnarea avizelor să se redacteze în formă scrisă pe baza înregistrărilor din cadrul ședințelor respective, realizate prin intermediul sistemului audio existent în sala de ședință a Primăriei.

 

Proiectul ordinii de zi a ședinței ordinare

 

1.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local și a listei de investiții pe anul 2020.
2.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii al unităților de învățământ preuniversitar de stat pentru anul 2020.
3.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Direcției de Asistență Socială pentru anul 2020.
4.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituției Căminul pentru Persoane Vârstnice pentru anul 2020.
5.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituției Sport Club Municipal pentru anul 2020.
6.Proiect de hotărâre privind aprobarea Devizului General Reactualizat pentru „Sala de sport Școala gimnazială nr. 4 Râmnicu Vâlcea”.
7.Proiect de hotărâre privind aprobarea scutirii de la plata chiriei aferentă contractului de închiriere nr. 493 din 28.11.2017, pentru perioada 17.03.2020 – 31.05.2020, contract încheiat între Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea și societatea Lucicoricom SRL.
8.Proiect de hotărâre pentru stabilirea unor măsuri temporare privind funcționarea teraselor de alimentație publică amplasate pe domeniul public al municipiului.
9.Proiect de hotărâre privind îndreptare eroare materială în Planul Urbanistic General al Municipiului Râmnicu Vâlcea în zona Bataluri Stolniceni.
10.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism „PUZ și RLU – Construire bloc de locuințe D+P+4E+E5 retras, cu spații comerciale la parter, Râmnicu Vâlcea, strada Ostroveni nr. 103”, inițiator CDA Imobiliare SRL.
11.Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism – PUD „Construire sediu firmă și spațiu de depozitare, distribuție, desfacere produse comerciale, împrejmuire proprietate”, beneficiar Vasile Gheorghe-Cristian.
12.Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei nr.6 – „Diferențele de Tarif” la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local efectuat cu autobuze și microbuze în municipiul Râmnicu Vâlcea, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 380 din 28 noiembrie 2018, cu modificările și completările ulterioare.
13.Proiect de hotărâre privind prelungirea duratei contractului de închiriere nr. 20103/2010 încheiat cu Pătrășcioiu Nicolae PFA.
14.Proiect de hotărâre privind încetarea folosinței gratuite de care a beneficiat Fundația Cultural Științifică „Millenium” asupra imobilului situat în strada Cartier Fețeni nr. 34.
15.Proiect de hotărâre privind acceptarea donației doamnei Dinescu Felicia.
16.Proiect de hotărâre privind prelungirea contractului de închiriere nr. 15627/2016 încheiat cu Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) Filiala Județeană Vâlcea.
17.Proiect de hotărâre privind necesitatea înființării unității de învățământ – Grădinița cu program prelungit Ostroveni.
18.Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatelor inventarierii generale a elementelor de natura activelor, datoriilor și capitalurilor proprii aflate în patrimoniul Municipiului Râmnicu Vâlcea pe anul 2019 și aprobarea casării-declasării bunurilor degradate, uzate fizic și moral.
19.Proiect de hotărâre privind modificarea art. 1 din Hotărârea Consiliului Local nr. 284/2010 referitoare la imprimarea simbolurilor specifice municipiului Râmnicu Vâlcea pe actele oficiale emise de autoritățile publice locale (Primar și Consiliul Local) și Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, așa cum a fost modificată și completată.
20.Întrebări, interpelări și răspunsuri.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate