La Festivalul Internațional „Skampa” de la Elbasan, Mircea Perpelea, ambasadorul României în Albania, a aplaudat spectacolul Teatrului „Anton Pann”


Așa cum vă informam în urmă cu o săptămână, în perioada 17-22 octombrie, în Albania, la Elbasan, a avut loc cea de a XX-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru „Skampa”. Alături de importante trupe de teatru din Italia, Grecia, Macedonia, Kosovo și Albania, a fost invitată și România, reprezentată de Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea.
La spectacolul teatrului râmnicean, „Visele lui Hamlet”, prezentat pe scena Festivalului Internaţional de la Elbasan, duminică, 21 octombrie, a fost prezent și Mircea Perpelea, ambasadorul României în Republica Albania. După terminarea spectacolului, prestația actorului Florin Beciu a fost însoțită de aplauzele spectatorilor și de un coș mare de flori oferit de Excelența Sa, Mircea Prepelea. Surpriza a fost enormă pentru cei de la Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea atunci când l-au văzut la aplauze pe domnul ambasador. Acest semn de apreciere i-a onorat pe cei de la Teatrul „Anton Pann”, ei încercând să-și manifeste bucuria și multumirea prin realizarea câtorva fotografii, mărturie a acelor clipe.
Vă reamintim că, la 22 iulie 2016, Mircea Perpelea, fost prefect al județului Vâlcea în perioada 2000-2003, a fost învestit în funcția de ambasador al României în Republica Albania.
• Maria Daniela ȘTEFĂNESCU

Posting....