La Fârtăţeşti, Nicolae Voicescu şi-a serbat ziua la muncă!


• născut în aceeaşi zi cu Maica Domnului, edilul celei mai mari comunităţi rurale a fost asaltat de felicitările «greilor» Rădulescu şi Buican
„Ziua comunei Fârtăţeşti” a debutat, vineri dimineaţa, la ora 10.00 prin cupa de minifotbal, apoi ciclism pe distanţa de 37,8 km şi concursul artistic intitulat „Cântecele Cernei” – ediţia a V-a.
Concursul de ciclism a fost câştigat de către Bugiu Ionuţ Alexandru din Bălceşti, urmat de Grigorescu Claudiu Constantin şi Călugăriţa Nicola.
Concurenţi din localităţile Fârtăţeşti, Bălceşti, Diculeşti, Făureşti, Laloșu, Valea Mare, Mădulari, Măciuca, Stăneşti, Lădeşti, Copăceni, Lăpuşata, Roşiile, Tetoiu, Zătreni s-au succedat pe scena de lângă piscina recent inaugurată chiar în preajma primăriei. Mai bine pregătiţi au venit cei de la Făureşti cu un program extrem de complex, întins pe durata a mai bine de 30 de minute de dansuri şi cântece de cele mai diferite stiluri.
Pentru că a fost şi aniversarea sa de 55 de ani, liberalul Nicolae Voicescu a fost vizitat şi felicitat personal atât de fostul său şef de partid, Constantin Rădulescu, cât şi de actualul, Cristian Buican.
Meniul sărbătorii a fost garnisit cu recitalurile celebrilor Constantin Enceanu şi Petrică Mâţu Stoian, dar şi cu un foc de artificii.