La Biblioteca Judeţeană vor avea loc multiple activităţi culturale


Joi, cu începere de la ora 14.00, este programată o nouă întâlnire în cadrul Proiectului „Atelierul Adolescentului”, cu tema „Adolescenţii şi bunele maniere”. La această întâlnire urmează să participe elevi de la Liceul Tehnologic „Henri Coandă”, Colegiul Energetic, Colegiul de Silvicultură şi Protecţia Mediului, Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab” şi Liceul „Antim Ivireanul”. Organizatorul evenimentului este Biblioteca Judeţeană, întâlnirea urmând să aibă loc în sala multimedia-internet.
Tot joi, dar de la ora 17.00, urmează să se desfăşoare activitatea „Clubul pasionaţilor de ştiintă”, aceasta fiind o întâlnire săptămânală a pasionaţilor de ştiinţă. Organizatorul evenimentului este Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, în sala multimedia-internet. Simultan, în sala de conferinţe, Societatea Culturală „Anton Pann” va organiza o multiplă lansare de carte.
Informaţiile ne-au fost oferite de Corina Bedreagă, PR în cadrul Serviciului Informare, Cooperare Europeană – Proiecte şi Programe Culturale.