Întăriri serioase la CSM Andrei Neagoe și Albert Voinea au devenit „vipere albastre”


Așa după cum vă anunțam în numere anterioare ale cotidianului nostru, oficialii de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea continuă, în această perioadă, să efectueze transferuri pentru formarea unui lot cât mai competitiv, cu care antrenorul Alexandru Pelici să poată îndeplini obiectivul formației noastre pentru sezonul care stă să înceapă, un target ce va fi anunțat cât de curând. De altfel, tehnicianul grupării din Parcul Zăvoi a declarat recent că valoarea lotului pe care la avut deja la pregătire în primul cantonament al verii, plus următoarele achiziții, ar face din CS Municipal o echipă competitivă, care să se poată lupta pentru îndeplinirea oricărui obiectiv în viitoarea stagiune a ligii secunde de fotbal.
Astfel, nu mai departe de zilele trecute, oficialii clubului patronat de către omul de afaceri Dan Nițu și sprijinit de Primăria Râmnicului au anunțat finalizarea cu succes a negocierilor purtate cu doi jucători de profil ofensiv.  Aceste „mutări” de pe piața transferurilor par cât se poate de oportune, dat fiind faptul că CS Municipal suferea în avanposturi. Numele celor doi jucători pe care Alexandru Pelici se va putea baza în viitoarea stagiune a Seriei Vest din liga secundă sunt cât se poate de cunoscute fanilor vâlceni, aceștia evoluând în carieră pentru echipe din județul nostru. Andrei Neagoe (foto sus) nu mai are nevoie de nicio prezen­tare, în cazul său fiind vorba despre o prelun­gire a înțelegerii cu CSM, iar despre Albert Voinea (foto, în tricou roşu) se cunoaște faptul că este un vârf de atac tânăr și foarte incisiv, un adevărat „hărțuitor” al apărărilor adverse. Voinea, atacant de mare perspectivă, s-a făcut remarcat în urmă cu câteva sezoane, în timp ce evolua pentru Damila Măciuca în Liga a II-a, pe vremea când nu avea nici 20 de ani.
„Andrei Neagoe a semnat prelungirea contractului. Este un fotbalist de care avem mare nevoie în proiectul de la CSM Râmnicu Vâlcea, un jucător care sunt convins că își va pune amprenta rezultatelor bune ale echipei noastre”, a precizat Bogdan Medrea, președintele executiv de la CS Municipal, într-o declarație oferită pentru site-ul oficial al formației râmnicene.
„Echipa noastră a reuşit să perfecteze încă un transfer important în această pauză competiţională. Sub comanda lui Alex Pelici, Roby Ivan şi Robert Tufişi a ajuns atacantul central, Albert Voinea. Născut pe 6 decembrie 1992 la Târgu Jiu, Albert a evoluat în sezonul 2012-2013 pentru Damila Măciuca, reuşind să ajungă golgheterul Seriei a II-a, cu 12 goluri marcate. Voinea a mai evoluat pentru Pandurii Târgu Jiu, debutând în primul eşalon la 18 ani, Gloria Bistriţa, formaţie pentru care a marcat patru goluri, CS Universitatea Craiova şi Şoimii Pâncota”, precizează sursa mai sus amintită referitor la transferul lui Albert Voinea.