INSPECTORUL ȘEF AL ISU VÂLCEA, decorat de președintele Klaus Iohannis


În data de 30 noiembrie 2021, în «ajunul» Zilei Naționale a României, în semn de apreciere pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru eforturile depuse de pompierii vâlceni în contextul măsurilor de combatere a pandemiei de COVID-19, inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” Vâlcea, colonelul Dan Pascaru a primit de la Președintele României, Klaus Iohannis „Ordinul Meritul Sanitar” în grad de Cavaler.
Înalta distincţie a fost înmânată la Palatul Cotroceni, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte premierul Nicolae Ciucă, şi miniștri Apărării și ai Afacerilor Interne.
„Pentru aprecierea faptelor deosebite săvârșite pe timpul misiunilor încredințate sau în sprijinul acestora și a rezultatelor meritorii obținute în activitatea desfășurată, cu prilejul Zilei Naționale a României, doi ofițeri și patru subofițeri din cadrul ISU Vâlcea au fost avansați, înainte de termen, la gradul următor. Ei s-au distins prin modul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu, pregătirea profesională și comportarea demnă pe care au avut-o atât în cadrul unității, cât și în viața civilă. La ceas de sărbătoare pentru toți românii, pompierii militari vâlceni vă transmit cele mai sincere și călduroase urări de sănătate, împliniri și bucurii alături de familie și prieteni, însoțite de un călduros «La mulți ani!»”, ne-au informat pompieri vâlceni.
Material realizat cu sprijinul Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vâlcea