Informaţie şoc de ultimă oră: CSM va lua locul Universităţii Craiova în Liga I


În urmă cu câteva minute, pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal a fost publicat verdictul oferit de Comisia de Disciplină în controversatul caz „CraiOlguţa”. Din câte se pare, verdictul este favorabil grupării râmnicene, cea care a contestat dreptul de participare a Clubului Sportiv Universitatea Craiova în Liga I, echipă înfiinţată în vara anului trecut. Astfel, dacă nu va mai apărea ceva neprevăzut, după aproape trei decenii, Vâlcea va avea din nou echipă de fotbal în Liga I!

Redăm integral, în rândurile următoare, informaţia publicată pe site-ul FRF: „Astăzi, 18.06.2014, în dosarul nr. 14/CD/2014, Comisia a respins excepţia insuficientei timbrări invocată de Clubul Sportiv U. Craiova şi a admis excepţia prematurităţii cererilor formulate de Asociaţia Club ASA 2013 Târgu Mureş şi Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea”.

Vom reveni cu amănunte!

______________________________________________________________________________________________________________________________________

UPDATE

Bogdan Medrea: „Cred că totul se va decide la Adunarea Generală din 28 iunie”

Preşedintele CS Municipal Râmnicu Vâlcea ne-a oferit un punct de vedere pe marginea acestui subiect. Bogdan Medrea susţine că vâlcenii nu ar trebui să sărbătorească deocamdată promovarea în Liga I şi să aştepte decizia care va fi adoptată după Adunarea Generală a FR Fotbal. „Tocmai am aflat despre decizia Comisiei de Disciplină. Nu ştiu dacă e cazul să ne bucurăm acum. Nici nu e foarte clar formulat acolo, pe site-ul Federaţiei. Deci se spune că a fost respinsă excepţia insuficientei timbrări invocate de Craiova. Eu cred că trebuie să aşteptăm până când Comitetul Executiv va valida clasamentul. Nu ştiu ce să vă zic. Cred că totul se va decide la Adunarea Generală din 28 iunie”, ne-a transmis Bogdan Medrea.

Posting....