Încă un accident șochează Vâlcea: Doi morți și trei răniți la Govora!


Astăzi, pe 1 aprilie, în jurul orei 14.30, pe strada Tudor Vladimirescu din orașul Băile Govora s-a produs un grav accident de circulație. În zona ștrandului, două autovehicule s-au ciocnit frontal, după ce unul dintre acestea a pătruns pe contrasens într-o depășire riscantă.
În autovehiculul care a pătruns pe contrasens se aflau patru persoane: una a decedat (un bărbat), alta a fost rănită, fiind inițial încarcerată, apoi transportată de urgență la Spitalul Județean.
În celălalt autovehicul se aflau trei peroane: o femeie a decedat, iar celelalte două persoane, rănite, au fost transportate la spital.
UP-DATE: Din mașina care a provocat accidentul, trei persoane au fost rănite și transportate la spital! Astfel, bilanțul tragediei este de doi morți și cinci răniți.

Adevărate tragedii pe drumurile din Vâlcea

Dacă aseară vă relatam teribilul accident petrecut în comuna Tetoiu (soldat cu doi morți și patru răniți), iată că, astăzi, în Băile Govora s-a petrecut o altă tragedie. Vorbim așadar, despre un bilanț de-a dreptul cutremurător în ultimele 20 de ore și numai la nivelul județului Vâlcea: patru morți și nouă răniți!