Încă o potlogărie a lui Lovin, dovedită de instanță


Magistrații Tribunalului Vâlcea au admis în parte cererea formulată de Remus Grigorescu (în calitate de reclamant) într-un proces în care pârâte sunt Filiala Județeană a ALDE Vâlcea și Structura Centrală a Alianței Liberalilor și Democraților din România. Prin această decizie, magistrații au stabilit că excluderea lui Remus Grigorescu (foto) dată prin Hotărârea nr. 1/21.07.2019 (hotărâre aparținând ALDE Vâlcea) nu a fost statutară. Decizia magistraților Tribunalului Vâlcea nu este definitivă, ea putând fi atacată de partea interesată la Curtea de Apel Pitești.
„Respinge excepția invocată prin întâmpinare. Admite, în parte, acțiunea. Ia act de renunțarea la pct. 1 din acțiune, dispune anularea Hotărârii nr. 1/21.07.2019 emisă de pârâtă, obligă pârâta la 100 lei cheltuieli de judecată față de reclamant. Cu apel.”, se arată în soluția pe scurt pronunțată de Tribunalul Vâlcea la termenul din 23 ianuarie 2020.
Aceleași manevre au fost folosite de Lovin și în cazul excluderilor lui Nuică și Neamu, fiind de așteptat ca instanța să pronunțe hotărâri similare și în procesele celor doi, care se află pe rolul Tribunalului Vâlcea.