Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 octombrie 2020

În ziua în care VÂLCEA A AVUT ZERO CAZURI NOI DE COVID, au venit rezultatele pentru ultimele teste ale handbalistelor!


22 septembrie 2020 a fost o zi bună pentru județul nostru în ceea ce privește lupta contra pandemiei de Coronavirus după o perioadă prea lungă în care Vâlcea s-a apropiat de topul național al județelor cu număr ridicat de noi infectări zilnice! Marți, în județul nostru nu au fost confirmate cazuri noi de infectare!
Și veștile bune nu se opresc la starea generală a evoluției pandemiei în județul nostru! Avem și un caz concret (chiar unul foarte important pentru multă lume) în care, în urma rezultatelor testelor, s-a dovedit că virusul a fost ținut la distanță, chiar dacă se apropiase foarte amenințător. Este vorba despre echipa de handbal Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea. Cum se cunoaște, săptămâna trecută, chiar cu câteva zile înaintea partidei din Liga Campionilor cu Odense, în lotul și staff-ul tehnic al echipei municipale au fost depistate trei cazuri de infectare: jucătoarele Kristina Liscevic și Mireya Gonzalez și antrenorul secund Goran Kurtes. Au existat, atunci, temeri că și alte jucătoare sau membri ai staff-ului tehnic ar fi putut contacta virusul. Din fericire, rezultatele testelor care au venit marți, 22 septembrie, au arătat că nu mai există persoane infectate în lotul celor de la SCM!
Se dovedește acum că vâlcenii (în majoritate), dar și reprezentanții instituțiilor cu atribuții specifice din județ (indiferent de culoarea politică a celor care vremelnic le conduc) și-au dat silința să respecte pe cât posibil măsurile stabilite de autoritățile centrale, toate aceste eforturi putând conduce la intrarea pe un mult sperat trend negativ de evoluție a pandemiei în Vâlcea!

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Handbal