Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

25 octombrie 2020

În Vâlcea, au loc selecții pentru recrutarea a 800 de muncitori în agricultură


• persoanele interesate sunt așteptate în zilele de 15 și 16 decembrie

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, prin EURES România, anunță organizarea de selecții pentru recrutarea a 800 de lucrători în domeniul agricol, în Spania (cules de căpșuni). Recrutările vor avea loc în perioada 13-16 decembrie, în orașele Vaslui, Slobozia și Râmnicu-Vâlcea. Acțiunea este organizată conform Planului de Activitate Eures România pentru anul 2016, unde sunt prevăzute activități de organizare de burse ale locurilor de muncă, la solicitarea partenerilor EURES şi a angajatorilor europeni.

Unde se va desfășura selecția?

În Râmnicu-Vâlcea, selecția la care facem referire se va desfășura în zilele de 15 și 16 decembrie. Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 12.00, respectiv ora 09.00, în incinta CRFPA din Râmnicu Vâlcea, din strada Calea lui Traian, nr.98.

Cât timp lucrezi în Spania și câți bani primești?

Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de începere a contractelor fiind 15 februarie 2017. Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/39 de ore pe săptămână, împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă, care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. În decursul celor 6,5 ore de lucru pe zi este prevăzută o pauză de o jumătate de oră.

Etichete: , ,

Alte articole de la Economie