Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

30 octombrie 2020

În Vâlcea, a început recensământul agricol… DE PROBĂ!


Direcția pentru Agricultură Județeană Vâlcea a anunțat că strângerea datelor RGA 2020 – Recensământul de probă se va desfășura în perioada 12 – 23 octombrie 2020. Pentru recensământul de probă au fost selectate exploatații agricole, cu și fără personalitate juridică, din toate județele țării, situate în diferite zone geografice, după o serie de criterii care să permită o primă verificare, cât mai complexă, a modului de organizare și a instrumentarului statistic.
Pentru colectarea datelor va fi utilizat un chestionar electronic încărcat pe tablete puse la dispoziție de Serviciul de Telecomunicații Speciale. Chestionarul electronic este dezvoltat de experții Institutului Național de Statistică cu sprijinul Băncii Mondiale, în cadrul proiectului CONRENA „Consolidarea Sistemului Statistic Național şi modernizarea proceselor de producție statistică pentru efectuarea recensămintelor naționale”, din fonduri POCA.
Variabilele incluse în chestionarul electronic au fost avizate de Comisia Centrală, în contextul consultării scrise din luna iulie 2020. Colectarea datelor va fi realizată de către personal angajat al Direcțiilor Teritoriale de Statistică, pentru care în fișa postului există atribuțiile necesare participării la colectarea datelor pentru recensământul de probă.
Personalul din cadrul Direcțiilor Teritoriale de Statistică ce participă la recensământul de probă va beneficia de sprijinul comisiilor județene și locale pe raza cărora se află unitățile administrativ teritoriale unde sunt exploatațiile agricole selectate pentru probă.
Anul viitor, în perioada februarie – aprilie 2021, va avea loc Recensământul General Agricol cu an de referință 2020 (RGA 2020). Recensământul va furniza indicatori statistici pentru monitorizarea și evaluarea Politicii Agricole Comune a UE care, în anul 2018, a sprijinit fermierii europeni cu 58,82 miliarde euro, sumă care a reprezentat aproape 40% din bugetul Uniunii Europene.

Etichete: , , , ,

4 Răspunsuri “În Vâlcea, a început recensământul agricol… DE PROBĂ!”

 1. Lina Ceausu
  13 octombrie 2020 din 10:55

  Domne, am nervi!….azi, sarbatoare, nu-mi strica ziua cu stiri fara psihologie,am treaba, am aparate uzate curatenie de facut, am draci, ploua, ATM-ul intarzie de-o zi, am draci…stirea imi aminteste de-o Procura..efectiv, am draci…fii cuminte cu psihologia crezi in rosul culoarea ortodocsilor, par comerciantii piata ca rad, de fapt plang1..imputitu de popa, avea sparturi gestiune chema nebunii lasatu drepturi le lua banii, n-avem biserica de cult, n-am unde ma ruga decat prin plic pttr in lavre de recolte..deci batlefield punctul tinta haita boaita de popa, a innebunit cu toata casa la spital.N-avem probe,,,reabilita stii tu pe cine din Olani, noaptea in defavoarea metreselor..totul sparturi gestiune..ne ocupam de faina cu candele mai nou Ziua sarpelui 14 septembrie geografie climatica.

 2. Lina Ceausu
  13 octombrie 2020 din 11:05

  Trebuie crezut in Sistemul Muncitoresc Roman carte de 7 lei Codul Muncii COR si CAEN, facut cursurile AJOFM de cofetar, bucatar IRU, cu note peste 8 examene in Lenin Sud,si Sistemul Bisericesc voturi P.S Teoctist Schituri.Trebuie sa ai legitimatie Partid moderna si chitanta contributia anuala Parohie la Dosar acasa.Nu vorbim cu indemnizati invaliditate sub Decizia de 495 lei….

 3. Lina Ceausu
  13 octombrie 2020 din 11:09

  Sant si online filologie cuvinte cheie explorer Zucherman Analitica.Geanta librarii stat de gestionar, 40 lei functionar 40 lei, sibucatar, cofetar si restul somelierilor 40 lei….vine Statul va da acte, marfuri, toata viata.De barbati, si meserii vesminte bisericesti de popi 10 lei, si bucatar comuna 10 lei, papornita mare barbati 25 lei artizanat lux.Geanta romana este geanta sport matlasata cu ghiozdanul blugi si matlasat armata 15 lei, 8 lei, 1,70 lei am dat pe ele, le-a aruncat dupa 20 ani, intregi.

 4. Lina Ceausu
  13 octombrie 2020 din 11:10

  Genti de PARTID UTEMISTE, medalia utecistul rosu PSD 1 leu, CUPA 3 lei, sh german, golit cu altele, pret pe ele mare eticheta, cu numar inreg, gestiune.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate