În urma ideilor trimise de iubitorii fotbalului, oficialii FRF stabilesc cum vor arăta tricourile echipei naționale la JO 2020


Reprezentanții Federației Române de Fotbal au lansat, la finalul lunii septembrie, o provocare pentru iubitorii fotbalului din țara noastră și, în special, pentru suporterii echipei naționale. Era vorba despre posibilitatea oferită suporterilor ca, până pe 4 octombrie, să își exprime opiniile cu privire la crearea tricourilor oficiale de joc pe care componenții naționalei de fotbal a României le vor purta la Jocurile Olimpice din Japonia, care vor avea loc în luna august a anului viitor. Perioada de trimitere a propunerilor s-a încheiat, iar oficialii Federației Române de Fotbal urmează, pe baza propunerilor primite, să stabilească forma tricourilor echipei naționale.
„Împreună cu sponsorul tehnic, vom crea un echipament de joc ediție limitată, dedicat exclusiv turneului olimpic de fotbal Tokyo 2020 la care România este calificată. După succesul de la Euro U21, această generație care a bucurat milioane de români își dă testul de maturitate. FRF își dorește să implice suporterii naționalei cu talent creativ și competențe de design în acest proces de realizare a echipamentului de joc. În spiritul mesajului din sloganul echipelor reprezentative, «Luptăm Împreună!», ne-am dorit ca fanii să fie cu adevărat parte integrantă a marii familii tricolore. Toate propunerile primite sunt analizate de o comisie, care va decide cele cinci top design-uri pentru faza finală!”, au transmis reprezentanții FRF pe marginea acestui subiect.

Cinci finaliști se luptă pentru premiul de 1.000 de euro

Zilele trecute, reprezentanții Federației Române de Fotbal au făcut cunoscute și numele celor cinci suporteri ale căror propuneri au fost selectate pentru a intra în faza finală a acestui concurs: „Sorin Bărbulescu, Florin Buzea, Cătălin Marian, Adrian Ivașcu și Vladi Păunescu sunt cei cinci suporteri ale căror creații au rămas în cursa finală. Marele câștigător va fi anunțat pe 20 octombrie!”.
În context este de amintit și faptul că persoana care va fi desemnată câștigătoare a concursului de design va primi un premiu în valoare de 1.000 de euro. Premiul va consta în produse sportive oferite de către sponsorul tehnic al FRF.
Sursă foto: www.frf.ro

Posting....