În Superligă, Costeștiul defilează spre Liga a III-a


• minerii au punctaj maxim după șase etape și tocmai și-au învins rivalul direct în lupta pentru promovare
Minerul Costești a câștigat, week-end-ul trecut, și meciul despre care toată suflarea fotbalistică din județ opina că este finala pentru Superligă. Sâmbătă, în partida cu Cozia Călimănești, «ortacii» au acumulat punctele mult mai ușor decât s-ar crede din scorul final 3-2. Un meci dominat aproape complet și în care liderul a ajuns repede la 3-0, dar s-a culcat pe o ureche lăsând adversarul să se apropie pe final după o serie de neatenții în apărare.
„Mă bucură enorm victoria băieților într-un meci foarte așteptat pentru a vedea cam unde este echipa în comparație cu Cozia Călimănești, principala rivală pentru șefia Superligii. Îi felicit pe toți și fiecare dintre băieți și staff și trag nădejde că în următoarele meciuri să nu ne mai pierdem concentrarea în apărare așa ușor”, a fost mesajul edilului PSD din Costești Toma Peștereanu.
Etapa următoare, ortacii joacă „peste drum”, la Tomșani, teren unde, anul trecut, au lăsat două puncte importante în apriga luptă pe care au dus-o cu Viitorul Dăești pentru șefia Superligii vâlcene.