În Seria C a Ligii a III-a de fotbal, o nouă remiză pentru Flacăra Horezu


Sâmbătă, la orele după-amiezii, Stadionul „Treapt” din Horezu a fost locul de disputare a unui interesant joc din cadrul etapei a XVII-a a Seriei C din Liga a III-a de fotbal. Peste 1.000 de spectatori au venit să urmărească primul meci oficial din anul 2019 de pe teren propriu al singurei reprezentante a județului Vâlcea în fotbalul național. Flacăra Horezu a evoluat bine, însă nu a reușit să obțină victoria în fața grupării AFC Hermannstadt II din Sibiu, o echipă care nu a rupt deloc «gura târgului» în prima jumătate a acestui sezon. Vâlcenii, pregătiți de antrenorul-jucător Adi Popa, au evoluat mai bine decât oaspeții din Sibiu, vâlcenii putându-se declara nemulțumiți cu rezultatul final de pe tabela de marcaj: 1-1.
După această nouă remiză din returul campionatului (după cea de sâmbăta trecută, de la Sporting Roșiori), Flacăra Horezu ajunge la un total de 34 de puncte, fiind egalată de FC Universitatea Craiova. Tot sâmbătă, trupa din Bănie s-a impus cu 3-0, pe teren propriu contra ACS Municipal Brașov, în derby-ul echipelor de pe locurile trei și patru.
După începutul slab din retur, Flacăra Horezu pierde contactul cu liderul Turris Oltul Turnu Măgurele, care a ajuns la 40 de puncte prin victoria categorică (scor 5-1) cu Flacăra Moreni. Runda următoare, Flacăra va evolua pe terenul «lanternei roșii» Viitorul Domnești, locație din care vâlcenii au șanse maxime să se întoarcă victorioși, cu toate cele trei puncte.

Rezultatele etapei a XVII-a

ACSO Filiași – FC Pucioasa 4-3
Turris Oltul Turnu Măgurele – Flacăra Moreni 5-1
FC Voluntari II – Atletic Bradu 3-1
FC U. Craiova – ACS Municipal Brașov 3-0
CSM Alexandria – Viitorul Domnești 2-0
Flacăra Horezu – AFC Hermannstadt II 1-1
Unirea Bascov – CS U. Craiova II 0-0
AFC Astra Giurgiu II – Sporting Roșiori 0-0