În returul Ligii Florilor, Florentina Craiu nu va mai juca pentru SCM


SCM Râmnicu Vâlcea a încheiat mai repede cu o etapă turul Ligii Florilor de handbal feminin, echipa noastră având pauză în ultima rundă, atunci când ar fi trebuit să întâlnească formația brașoveană Corona. În partea secundă a campionatului, formația pregătită de antrenorul Florentin Pera nu se va mai putea baza pe serviciile tânărului pivot Florentin Craiu (23 de ani). Asta pentru că jucătoarea formată la Colegiul Energetic s-a transferat la Rapid București, echipă în tricoul căreia va putea să strângă mai multe minute în Liga Florilor. Florentina Craiu a evoluat foarte puțin pentru SCM Râmnicu Vâlcea în ultima perioadă, jucătoarea fiind chinuită de o accidentare ce a necesitat o operație de menisc.

Rapidul se zbate pentru evitarea retrogradării

Noua echipă a Florentinei Craiu a fost aproape de a produce o surpriză în ultima rundă a turului Ligii Florilor, într-un meci disputat duminică la Craiova. Bucureștencele, pregătite de antrenoarea Carmen Amariei, au intrat la cabine cu un gol avantaj (scor 12-11) după o primă repriză foarte bună făcută în fief-ul oltencelor lui Bogdan Burcea. În partea secundă, craiovencele au fost mult mai bune în faza ofensivă și au înclinat balanța în favoarea lor. SCM Craiova s-a impus cu scorul final 23-21 și a câștigat toate cele trei puncte puse în joc.
În urma acestui rezultat, SCM Craiova ocupă poziția a noua (18 puncte), în timp ce Rapidul a rămas pe ultimul loc (cu numai trei puncte acumulate), echipa din Capitală luptându-se pentru evitarea retrogradării.

Rezultate parțiale din ultima etapă a turului Ligii Florilor

Sâmbătă, 11 ianuarie
CSM Slatina – Minaur Baia Mare 23-22
Duminică, 12 ianuarie
SCM Craiova – Rapid București 23-21
CSU Cluj-Napoca – HC Zalău 24-28
HC Dunărea Brăila – AHCM Slobozia 31-18

CSM București – Gloria Bistrița-Năsăud
Se joacă pe 15 ianuarie, de la ora 17.00
CS Măgura Cisnădie – SCM Gloria Buzău
Se joacă pe 23 ianuarie
SCM Râmnicu Vâlcea – Corona Brașov
Nu se dispută
Sursă foto: Facebook SCM Râmnicu Vâlcea