Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

30 octombrie 2020

În cadrul acțiunii „Săptămâna Educației Permanente”, Start celei de-a XVI-a ediții a Festivalului Șanselor Tale


Din data de 9 și până pe 15 noiembrie, are loc cea de-a XVI-a ediție a Festivalului Șanselor Tale, din cadrul acțiunii „Săptămâna Educației Permanente”. Sloganul festivalului este „Bucuria învățării”, iar scopul îl reprezintă promovarea, recunoașterea oficială și implementarea conceptului european de „învățare pe tot parcursul vieții”. În cadrul evenimentului, se vor organiza: târguri de oferte de educație și locuri de muncă, zilele porților deschise, conferințe, simpozioane, seminarii, ateliere de lucru, concerte, spectacole, sondaje de opinie. Coordonatorul evenimentului este Școala de Arte și Meserii din Râmnic. Au fost încheiate parteneriate cu: Școala Gimnazială Dozești, Școala Gimnazială Măldărești, Liceul de Arte „Victor Giuleanu”, Filarmonica de Stat „Ion Dumitrescu”, Centrul de Instruire pentru Geniu „Panait Donici”.
Astăzi, la ora 10.00, în Sala de Festivități a Liceului de Arte ,,Victor Giuleanu” va avea loc un recital de Arii și Lieduri – participă elevi ai catedrei de Canto – Coordonator Prof. Doina Ghițan. Și tot astăzi, de la ora 19.00, la Filarmonica „Ion Dumitrescu”, va fi „Seara Haydn”. Încântă publicul prezent Orchestra simfonică a Filarmonicii, dirijor: Totan, soliști: Mihai Sârbu – corn și Petre Gâscă – corn.
Marți, 10 noiembrie, ora 09.00, în Sala de Festivități  a Liceului de Arte „Victor Giuleanu” – Pianul, a doua pasiune – participă elevii catedrei de Pian complementar – Coordonator. Prof. Cristiana Lazar, iar de la ora 10.00, în Sala de Festivități  a Liceului de Arte „Victor Giuleanu” – Recital de Pian – participă elevii catedrei de Pian principal – Coordonator. Prof. Cristiana Lazar. Miercuri, 11 noiembrie, ora 10.30, Sala de Festivități a Liceului de Arte „Victor Giuleanu” – Recitalul catedrei de corzi –Coordonator  Prof. Cristiana Lazar. Tot miercuri, de la ora 10.00, la Școala Gimnazială Dozești, participă  o trupă de dans popular formată din 10 eleve de la ciclul gimnazial – Coordonator Prof. Dinu Daniela Eugenia. Miercuri, de la ora 9.00 și vineri, de la ora 14.00, la Școala Gimnazială Măldărești, are loc acțiunea „păstrarea tradițiilor prin dansurile populare” – participă trupa „Datina” – coordonator prof. Ion Pănescu.
În aceeași zi, mai au loc: la ora 8.00, la Centrul de Instruire pentru Geniu „Panait Donici” – Adunare solemnă pentru sărbătorirea Zilei Statului Major General și sărbătorirea Zilei Veteranilor din teatrele de operații, iar de la ora 13.00, la Sala Lahovari a Filarmonicii „Ion Dumitrescu” – concert dedicat sărbătoririi Zilei Veteranilor. Joi, 12 noiembrie, ora 15.00,  în Sala de Festivități a Școlii de Arte Râmnicu Vâlcea – Pași siguri spre viitor – participă elevi de la clasele de muzică instrumentală și canto din cadrul Școlii Populare de Arte Râmnicu Vâlcea, coordonatori: Prof. Doina Ghițan și Prof. Cristiana Lazăr. Vineri, 13 noiembrie, ora 14.00 – Școala Gimnazială Măldărești – Păstrarea tradițiilor prin dansurile populare participă cu o serie de dansuri populare a  trupei „Datina”. Datele ne-au fost furnizate de către prof. Doina Gănescu, manager Școala de Arte și Meserii Râmnicu Vâlcea.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Eveniment