Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 septembrie 2020

În atenția AEP: La Șirineasa, s-a dat startul campaniei electorale!


• candidatul liberal pentru primărie a fost deja luat la țintă cu mai multe materiale denigratoare împărțite în toate colțurile comunei
Recent, în presa locală a fost aruncată, drept certitudine, imposibilitatea legală a profesorului Dan Săraru de a mai candida pentru funcția de primar al comunei Șirineasa. Într-un atac tipic de campanie electorală, a fost vehiculată ideea că PNL-ul trebuie să vină urgent cu un alt candidat pentru că Săraru nu se va mai putea nici măcar înscrie în turnirul electoral din iunie.
În fața acestor mizerii și dezinformări, nu putem face decât apel la lege, mai exact la Art. 25, alin. (2) din Legea nr. 176 din 1 septembrie 2010 privind integritatea în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, pentru modificarea și completarea Legii nr. 144/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale de Integritate, precum și pentru modificarea şi completarea altor acte normative. În acest text de lege NU este stipulat dreptul de a candida, care este garantat prin Constituție: „Sunt uluit și complet dezgustat de aceste atacuri, mă așteptam la o campanie demnă, curată dar, mai ales, legală. Văd că s-a dat drumul la minciuni chiar dinainte de Paște, creștinește, ce să mai…” a fost singura declarație a lui Dan Săraru.

Etichete: , ,

Alte articole de la Headlines