Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 septembrie 2020

Haos total în traficul din Râmnic! Mergi doi kilometri pe o stradă fără să poți schimba sensul


• polițiștii rutieri se află în trafic… degeaba!
Din această dimineață s-a dezlănțuit iadul pentru șoferii care circulă prin centrul orașului! Pe multe străzi, peste noapte s-au schimbat regulile de circulație și nimeni nu mai înțelege nimic. Vâlcenii exasperați de ceea ce se întâmplă încă de la primele ore ale zilei în traficul din centrul municipiului au înroșit telefoanele redacției noastre! Le mulțumim, ca de obicei, pentru că ne sesizează tot ce se întâmplă prin oraș și le transmitem că, la rândul nostru, am constatat pe propria piele nebunia din trafic.

Cum arată haosul din jungla râmniceană?

La această oră, polițiștii rutieri „au reușit” să blocheze mare a parte a traficului din centrul orașului. Ei sunt prezenți cam în fiecare intersecție din zona centrală, dar mai mult încurcă circulația decât o fluidizează. Concluzie: traficul arată cu totul altfel decât ceea ce ne anunțaseră autoritățile locale prin intermediul unui comunicat de presă transmis ieri! Detalii AICI
Și să venim cu exemple:
• de la nord la sud, tot traficul rutier din Râmnic este perturbat. Toate mașinile sunt dirijate și… mai mult încurcate! Dacă ai apucat să intri pe strada Carol I în dreptul Arhiepiscopiei, nu poți să schimbi sensul decât la sensul giratoriu de la intersecția străzilor Calea lui Traian cu Dacia. Adică ești nevoit se mergi în același sens aproape doi kilometri! Evident că și la acel sens giratoriu se află polițiști rutieri care mai mult încurcă decât ajută fluidizarea traficului.
• de dimineață, pe străzile din fața mall-ului era un haos total. Nimeni nu știa dacă circulă corect sau nu.
• strada Știrbei Vodă este blocată total, în condițiile în care Splaiul Independenței este de asemenea blocat pentru a se putea organiza Zilele Imnului.
• pe Carol I, circulația se desfășoară, acum, într-un singur sens, pe ambele benzi de circulație. Totuși, șoferii care cred că au intrat pe sens unic și vin dinspre Arhiepiscopie mai au surpriza să se întâlnească cu ambulanțe sau chiar cu alte mașini… Cine mai înțelege???CENTRU_11
După părerea noastră tot haosul din centrul orașului este generat de faptul că autoritățile locale s-au grăbit să deschidă traficul rutier după noile reguli înainte de reluarea circulației, chiar și pe două benzi, pe Calea lui Traian.

Alte articole de la Actualitate