Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 septembrie 2021

HANDBALUL SPECTACOL revine la Vâlcea


Săptămâna aceasta, handbalul feminin de cel mai înalt nivel din țara noastră va poposi din nou la Râmnicu Vâlcea. Oficialii Federației Române de Handbal au decis ca partidele din cadrul etapelor cu numerele 22, 23 și 24 să se dispute în urbea de sub Capela. Astfel, Sala Sporturilor „Traian” (12 meciuri) și sala de sport a Colegiului Energetic (9 jocuri) vor fi gazdele celor 21 de partide care sunt programate în cadrul celor trei runde amintite. Important de menționat este faptul că toate cele 21 de jocuri se vor disputa fără spectatori în tribune (așa cum s-a procedat de altfel în tot acest sezon competițional)!
Fiecărei runde îi va fi alocată câte o zi distinctă, după cum urmează:
• joi, 13 mai – șapte jocuri din etapa a 22-a (patru în Sala „Traian” și trei la Colegiul Energetic);
• sâmbătă, 15 mai – șapte jocuri din etapa a 23-a (patru în Sala „Traian” și trei la Colegiul Energetic);
• duminică, 16 mai – șapte jocuri din etapa a 24-a (patru în Sala „Traian” și trei la Colegiul Energetic).

Programul grupării râmnicene

SCM Râmnicu Vâlcea va evolua în fiecare dintre cele trei etape care sunt programate în sălile de sport din municipiul nostru. Programul jocurilor echipei primăriei în cadrul acestui turneu este următorul:
Joi, 13 mai 2021, ora 16.00 (Sala Traian)
SCM Râmnicu Vâlcea – SCM Gloria Buzău
Sâmbătă, 15 mai 2021, ora 11.00 (Sala Traian)
SCM Râmnicu Vâlcea – HC Dunărea Brăila
Duminică, 16 mai 2021, ora 17.30 (Sala Colegiului Energetic)
SCM Râmnicu Vâlcea – Activ Prahova Ploiești
În cele trei partide, echipa noastră va avea parte de adversari mai dificili doar în primele două, atunci când va întâlni echipe care se luptă pentru a prinde locuri de cupele europene în clasamentul final al Ligii Florilor. În ceea ce privește partida contra prahovencelor de la Activ, aceasta va fi o formalitate pentru echipa noastră, gruparea ploieșteană fiind ca și retrogradată în eșalonul secund.

Derby-ul dintre București și Baia Mare se joacă la Vâlcea

De departe însă, cel mai important joc care este programat în cadrul celor trei etape care vor fi găzduite la Râmnicu Vâlcea este cel dintre CSM București și Minaur Baia Mare. Această partidă va pune față în față primele două clasate, o victorie a liderului CSM București (sau chiar și o remiză) stabilind în linii mari viitoarea campioană a Ligii Florilor. Dacă Baia Mare va câștiga acest joc atunci campionatul va fi relansat și numele viitoarei campioane se va decide abia în ultimele runde.
Partida dintre CSM și Minaur se va disputa joi, 13 mai, cu începere de la ora 18.30. Meciul care va conta pentru etapa a 22-a va fi transmis în direct de către postul de televiziune TVR1.
Sursă foto: Arhivă

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Handbal