Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 aprilie 2021

Grigorescu şi Buşu, oficial în cursa electorală


• candidații ALDE pentru Primăria Râmnicului, respectiv Consiliul Județean Vâlcea și-au prezentat echipele de consilieri

Ieri, Remus Grigorescu și Adrian Bușu și-au prezentat echipele alături de care speră să obțină victorii importante pentru ALDE în cursa electorală. Cei doi cunoscuți oameni din politica vâlceană, candidaţi pentru Primăria Râmnicului, respectiv CJ Vâlcea, au participat și la depunerea oficială a candidaturilor.
În cazul echipei de la CJ Vâlcea, primul loc aparţine şi celui care luptă pentru scaunul de preşedinte al instituţiei, Adrian Buşu. El este urmat, printre alții, de dr. Ion Neamu, Geri Buşe şi Viorica Bănuţoiu. De pe listă nu lipsesc nici tinerii, respectiv doi studenţi de la Universitatea „Constantin Brâncoveanu”. Remus Grigorescu, candidatul ALDE la funcţia de primar al Râmnicului, deschide lista la Consiliul Local. El este urmat de: Eduard Vârlan, Ionuţ Nuică, Daniel Câmpeanu şi Liviu Boban. Şi-n acest caz, lista este completată de tineri merituoşi.

Remus Grigorescu, un primar de care râmnicenii au nevoie!
După depunerea candidaturilor, aspirantul la funcția de primar al Râmnicului, conf. univ. dr. Remus Grigorescu, a oferit câteva declarații. „Îmi doresc ca relaţia cu CJ să fie una echilibrată în mandatul meu, iar alături de echipă să fac ceea ce trebuie. Râmnicenii merită să aibă parte de o primărie caracterizată prin stabilitate și transparenţă. Nu este nevoie de un om care să se vadă pus în situaţia ca, la jumătatea mandatului, să plece”, a mărturisit inimosul Remus Grigorescu.

Alte articole de la Politică și Administrație