Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 aprilie 2021

Gigi Matei a achiziționat o autogunoieră


• edilul a specificat cu subiect și predicat că aceasta nu va fi folosită pentru rezolvarea „crizei gunoaielor” din Râmnic
Ieri, prin intermediul unui comunicat de presă, conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea anunța că o autogunoieră compactoare tocmai a intrat în dotarea societății SC Piețe Prest SA. Referitor la această achiziție, primarul interimar al Râmnicului, Gigi Matei, a transmis în mod clar că utilajul nu va folosit pentru a ridica deșeurile menajere ale populației, ci numai pe cele din locurile care intră în atribuțiunile societății Piețe Prest. Oricum ar fi, acordăm o bilă albă administrației Matei, investiția putând fi trecută la capitolul realizări. Capacitatea acestui utilaj nou, marca DAF, este 12 metri cubi.
„Utilajul se alătură dotărilor de care societatea locală a avut parte în ultimii trei ani, respectiv trei tractoare multifuncţionale cu remorcă, lamă, cisternă pentru soluţie de deszăpezire şi o automăturătoare. Pentru anul în curs, sunt deja demarate pe SEAP procedurile de achiziţie a încă trei autogunoiere, precum şi a unui autovehicul cu nacelă. Cu această ocazie, primarul interimar Gigi Ion Matei a precizat că toate aceste echipamente vor acţiona doar pentru salubrizarea stradală şi a domeniului public, ele neputând fi folosite în efectuarea serviciului de salubrizare menajeră – respectiv ridicarea deşeurilor de la populaţie – aşa cum, în mod complet nerealist, s-a vehiculat în ultimele zile”, se arată în comunicatul de presă la care facem referire.

Alte articole de la Politică și Administrație