GHEORGHE GÎNGU, UN OM AL FAPTELOR pentru Bujoreni


Anul 2022, deși nu s-a încheiat, a adus deja mai multe concretizări ale profesionalismului și bunului management în administrație pe care primarul Gheorghe Gîngu și echipa sa din primărie l-au adus în localitatea din nordul Râmnicului. Au fost aprobate proiecte prin PNRR, s-a aprobat finanțare de la «centru» pentru modernizarea drumurilor de interes local, s-au efectuat lucrări pentru reabilitarea altor drumuri de interes local și a trotuarelor, pentru îmbunătățirea condițiilor în care învață elevii, toți școlarii de la Gura Văii au primit tablete și, mai ales, a fost aprobat proiectul pentru introducerea rețelei de gaze! Plus multe altele!
Ei bine, toate aceste realizări doar de anul acesta ale administrației Gîngu au și unele «costuri» mai puțin vizibile: primarul și-a făcut cam mulți potrivnici (ca să nu le spunem dușmani), în persoanele oamenilor care ar dori să candideze în 2024 pentru funcția de primar (sau pentru altele funcții din administrația locală) și care văd cum cetățenii îl apreciază tot mai mult pe edilul Gîngu.
Pentru aceștia, primarul are un mesaj:
„Munca noastră, a echipei de la Primăria Bujoreni, începe să dea roade. Ne-am zbătut și o facem în continuare pentru ca localitatea noastră să beneficieze de investiții importante. Este o muncă titanică, iar cei care își arogă merite fără a avea nici măcar unul, sunt niște ipocriți. Merg la porțile oamenilor și strâng semnături, susținând sus și tare că meritul pentru lucrările ce se desfășoară în comună este al lor. V-o spun eu răspicat aici: NU, nu au absolut niciun merit! Pun doar bețe-n roate și încearcă să saboteze toate proiectele Primăriei Bujoreni. Mergem mai departe, cu Dumnezeu înainte! Noi, echipa Primăriei Bujoreni, nu vom înceta să facem lucruri bune pentru comuna noastră!”, au fost vorbele primarului Gheorghe Gîngu.