2024 începe cu vești bune pentru locuitorii din Bujoreni


Începutul noului an 2024  va aduce vești bune pentru locuitorii comunei Bujoreni. Reprezentanții administrației locale din nordul Râmnicului au anunțat că, prin lobby parlamentar, Primăriei Bujoreni i-au fost repartizate fonduri guvernamentale pentru extinderea canalizării.

Suma primită de la Guvern se ridică la valoarea de 600.000 lei. Primarul comunei, liberalul Gheorghe Gîngu, spune că această sumă nu reprezintă cât ar fi necesar pentru derularea lucrărilor, însă recunoaște că sumă primită este binevenită.

„Evident că vom face eforturi în continuare pentru a identifica surse de finanțare, astfel încât toți locuitorii comunei Bujoreni să poată beneficia de această utilitate. În următoarea perioadă urmează să facem o analiză și să decidem în ce zone vom extinde canalizarea cu fondurile primite. Continuăm să ne facem treaba, să atragem fonduri guvernamentale, dar mai ales europene și să inițiem noi proiecte de investiții în comună. Profit de ocazie pentru a vă ura să aveți un 2024 plin de bucurii și să vă asigur că Primăria Bujoreni va avea încă un an cu multe realizări. La mulți ani!”, a declarat Gheorghe Gîngu, primarul comunei Bujoreni.