FOTO: accident cu TREI VICTIME în Racovița!Astăzi, 18 septembrie 2020, în jurul orei 11.00, pe D.N.7 (km 223+700 metri, pe raza comunei Racovița, satul Balota) s-a produs un grav accident rutier. Traficul în zonă a fost blocat complet pentru aproximativ o oră, iar mașinile au format cozi lungi de așteptare pe ambele sensuri.
Conform informațiilor oferite de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, în accident au fost implicate un autocamion înmatriculat în Germania și un autoturism înmatriculat în București. Astfel, din primele informații se pare că șoferul autoturismului ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu autocamionul. Trei persoane au fost rănite.
La fața locului au ajuns și pompierii militari, care au intervenit cu o ambulanță SMURD si o autospecială de descarcerarea. De asemenea, la Balota au ajuns două ambulanțe al Serviciului Județean de Ambulanță Vâlcea.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea și ISU Vâlcea

Up-date ora 13.20
Victima preluată de ambulanță este acum preluată de elicopterul SMURD Craiova de pe Stadionul Brezoi. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 64 ani, cu T.C.C. deschis hemoragic, intubat cu plagă deschisă.