FOTBALISTUL MĂDĂLIN ROȘU de la Gușoeni, victima unui accident rutier petrecut în fața stadionului


Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” Vâlcea ne-au anunțat, în această dimineață de duminică, 3 aprilie 2022, că, în jurul orei 10.25, s-a produs un accident rutier în comuna Gușoeni, pe Drumul Național 67B, chiar în apropierea stadionului din localitate. Au fost implicate două autoturisme, unul gri metalizat și altul roșu, în acesta din urmă aflându-se fotbalistul Mădălin Roșu, care, de la ora 11.00, trebuia să se afle pe teren în partida pe care echipa sa din Gușoeni urma să o joace contra celor de la Orlești.
„Accident rutier în comuna Gușoeni, pe DN 67B, unde două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului au rezultat două victime neîncarcerate, neblocate. Acestea au primit îngrijiri medicale preliminare pentru un traumatism cranian acut și un atac de panică. Victima cu TCC va fi transportată la spital pentru investigații suplimentare. În urma accidentului, au rezultat și scurgeri de ulei și carburant pe carosabil, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul Secției Drumuri Naționale Vâlcea pentru curățarea carosabilului”, au informat pompierii vâlceni.
După producerea accidentului, fotbalistul echipei din Gușoeni a fost transportat, cu ambulanța SMURD, la spitalul din Drăgășani.

Posting....