Filtre de apă cu montarea în masca de chiuvetă. Apă pură la tine acasă de la FILTRO.ro


Consumul unei ape sănătoase și debarasate de clor, de pesticide, de metale grele, poluanți și bacterii este acum facil și accesibil tuturor la prețuri accesibile datorită filtrelor pentru potabilizarea apei de la robinet. Un singur filtru de apă amplasat pe robinet permite obținerea într-un timp scurt unei ape sănătoase și pure.
Nu toată lumea își permite să amplaseze un sistem de filtrare a apei pe întreaga rețea de distribuție a apei. Fie stai în chirie, fie ești plecat în delegație pentru mai multa vreme, nu iți dorești să investești într-un dispozitiv fix de filtrare a apei, filtrul de apă așezat pe robinet reprezintă cea mai potrivita soluție.
Tipuri de filtre de apă pentru potabilizarea apei de la robinet.
Primul tip de filtru de apa despre care vom vorbi este cel simplu care filtrează din apa tot felul de impurități mecanice dar și unele substanțe chimice, bacterii viruși, metale grele, clor sau mirosuri. Aceste filtre de apa vin în două variante – cele conectate direct la instalația cu apă și cele de tip recipient în care se toarnă apa manual precum cana de filtrare a apei. Filtrele de apă care se alimentează direct de la conducta de apă vin cu mai multe variante și mai multe stadii de filtrare a apei de la 1-6. Și preturile acestora variază între 199 și 1200 de lei.
Un alt model de filtru de apa sunt ionizatoarele de apa care, chiar dacă au un preț mai ridicat reprezinta cea mai buna soluție pentru filtrarea apei la domiciliu. Acest tip de filtre separă apa alcalină de apa acidă. Pentru consum se recomandă o apă alcalină cu un PH de minim 7, între 8 și 9 preferabil.
Filtrele cu osmoză inversă sunt filtre care, pe lângă, filtrele de apa simple dispun de un dispozitiv care face osmoza inversă menit să oprească orice impuritate din apă. Apa rezultată este asemănătoare apei distilate. Inconvenientul acestor filtre de apă cu osmoză inversă este că elimină și mineralele din apă și substanțele benefice organismului nostru.
Prețul filtrului de apă nu ar trebui să fie hotărâtor. Chiar dacă un filtru de apă este mai scump asta nu înseamnă că este mai eficient decât unul mai ieftin. Există cazuri în care singura diferență este dată de felul în care arată robinetul prin care curge apa filtrate. Calitatea apei trebuie sa primeze, nu prețul filtrului de apă.
Pe FILTRO.ro vei găsi o gama largă de filtre de apă cu preturi începând de la 99 lei. Alege doar sisteme de filtrare certificate și testate în UE. Cu FILTRO știi ce bei!