FETIȚĂ INFECTATĂ CU CORONAVIRUS, «furată» de mama minoră din spital!


Sâmbătă, la orele prânzului, angajații Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea ne-au furnizat o informație care arată încă o data cât de puțin se tem unii dintre locuitorii județului nostru de pandemia de Coronavirus și, mai ales, cât de mult «prețuiesc» (aproape deloc) sfaturile pe care le transmit autoritățile.
Astfel, polițiștii ne-au anunțat că, la data de 17 septembrie 2021, în jurul orei 20.00, un medic din cadrul unei unități medicale din Râmnicu Vâlcea a Poliția în legătură cu faptul că o minoră din orașul Brezoi a părăsit incinta spitalului împreună cu fetița ei (bebeluș), care era confirmată pozitiv cu virusul COVID-19.
„Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că minora s-a deplasat la adresa de domiciliu, pe motiv că ar fi așteptat foarte mult la spital. Polițiștii au luat legătura cu aceasta, care a fost de acord să meargă la spital în vederea lămuririi situației medicale a fetiței sale, ulterior fiind internată la spital. În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, ne-au transmis polițiștii după această întâmplare în care a fost pusă în pericol sănătatea persoanelor care s-au întâlnit cu mama minoră!
Din informațiile noastre, vârsta mamei minore ar fi de 16 ani!
Sursă foto: Arhivă
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea