Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

29 octombrie 2020

„Eşti un animal, Viskovitz!”, din nou pe scena Teatrului Anton Pann


• spectacolul va avea loc mâine, 7 noiembrie, cu începere de la ora 19.00

După ce a luat Marele Premiu şi alte patru premii, două pentru cel mai bun spectacol şi două pentru cea mai bună regie, spectacolul „Eşti un animal, Viskovitz!” se va juca din nou în această sâmbătă, începând cu ora 19.00, la Sala Studio a Teatrului Anton Pann. De la premieră şi până-n prezent s-a jucat numai cu casa închisă. Ves­tea că este un spectacol bun s-a răspândit repede, criticii şi oa­menii de teatru confirmând spu­sele noastre prin premiile acordate la numeroase festivaluri la care „Eşti un animal, Viskovitz!” a participat ca spectacol în concurs.
De asemenea, pentru acest spectacol, actorul Vlad Bîrzanu a fost nominalizat la premiul pentru cel mai bun actor, iar scenografa Irina Moscu nominalizată la premiul pentru cea mai bună scenografie. Un spectacol în care sunt înglobate toate atributele unui spectacol bun, foarte bun, premiul pentru cea mai bună regie, pentru cel mai bun spectacol, marele premiu şi cele două nominalizări.
„Aşa cum am auzit de-a lungul timpului despre regizori care s-au remarcat datorită calităţii unor spectacole bine realizate, aşa vom auzi şi de numele lui Tudor Lucanu. Un regizor tânăr, un regizor cu nerv, un regizor care ştie ce vrea de la un actor (pentru că a terminat şi actoria şi încă mai joacă, a se vedea Emigranţii) Tudor Lucanu este un regizor care promite foarte mult în breasla domniei sale. În proiectul de management al lui Adrian Roman, directorul Teatrului Anton Pann, este cuprins şi acest nume, Tudor Lucanu, pe care îl aşteptăm cu drag într-o nouă montare. Aducem toate aceste argumente, nu pentru a vă convinge să veniţi la specta­colul de sâmbătă, el este inclus în repertoriul din stagiunea aceasta, dar am dori ca atunci când se va juca şi dumneavoastă să-l puteţi vedea. Chiar dacă nu sunt nume sonore în acest spectacol, dorim să vă atragem atenţia că majoritatea dintre actorii care joacă în acest spectacol, joacă şi pe scena unor teatre importante precum Naţionalul Bucureştean şi nu numai. Atunci când s-a jucat pe scenele din Bucureşti şi din ţară „Eşti un animal, Viskovitz!” a fost aşteptat aşa cum aşteptaţi un spectacol de la Bucureşti în care sunt incluse două, trei nume de mari actori. Cei de aici sunt tineri, sunt frumoşi, sunt buni şi pentru asta merită atenţia şi încrederea dumnea­voastă. Şi pentru că tot am scris, merită să-i şi amintim. Ei sunt Mădălina Ciotea, Reka Szasz, Vlad Bîrzanu, Olimpiu Blaj, Ciprian Nicula şi Cătălin Asa­nache. Lângă ei stau regizorul Tudor Lucanu, scenografa Irina Moscu şi coregrafa Galea Bo­beicu. Tutoror FELICITĂRI!”, se arată într-un comunicat emis de conducerea Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Cultura