EȘTI ȘOMER și îți plac animalele? Poliția vrea să te angajeze!


Poliția Română a anunțat că va scoate la concurs 264 de posturi, prin încadrare directă din sursă externă. Înscrierile se vor realiza on-line, la unitățile de poliție la care au scos posturile la concurs, până pe 28 decembrie 2020.
Astfel, cum am precizat mai sus, sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 264 de posturi, acestea fiind disponibile în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor. Vor fi scoase la concurs 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.
„Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți pe www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-urile unităților teritoriale de poliție www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Române.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea