Ești biciclist și vrei să mergi pe o roată? Vezi să nu rămâi fără dinți!


Zilele trecute, polițiștii vâlceni au desfășurat o acțiune pentru reducerea accidentelor în care sunt implicate mopede, biciclete și/sau trotinete electrice. Astfel, angajații Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au acționat pe raza județului pentru prevenirea accidentelor în care sunt implicate trotinete electrice, mopede și biciclete.
„În zilele de 2 și 3 noiembrie 2021, polițiștii au acționat pe principalele artere rutiere din județ, fiind aplicate 277 de sancțiuni contravenționale de peste 8.000 de lei. Au fost reținute opt permise de conducere și nouă certificate de înmatriculare. De asemenea, polițiștii au constatat două infracțiuni la regimul rutier”, ne-au anunțat angajații Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
Noi sperăm ca printre cei care au căzut în «plasa» oamenilor legii să se fi aflat și teribiliștii care, prin diferite locuri din Râmnic, merg cu bicicletele în viteză, pe trotuar, printre trecători. Uneori (deși unii dintre teribiliști au poate 25-30 de ani) ei sunt atât de iresponsabili încât încearcă să meargă (printre trecători) chiar și pe o roată! Nu de alta, dar dacă nu intervin polițiștii mai repede, teribiliștii riscă să rămână fără dinți! Ei sau pietonii…
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea