Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 august 2020

Elevii din Consiliul Județean al Elevilor Vâlcea își aleg liderii!


Consiliul Județean al Elevilor Vâlcea organizează, în data de 1 noiembrie la Biblioteca Județeană ”Antim Ivireanu”, Rm. Vâlcea, începând cu orele 10:30, alegerile pentru funcțiile vacante din Biroul Executiv, respectiv cele ale directorilor de departamente, în cadrul sesiunii plenare a Adunării Generale a CJE Vâlcea.
Ești dornic să schimbi ceva în sistemul de învățământ, să înaintezi demersuri spre reprezentarea nemijlocită a intereselor colegilor tăi? Atunci te așteptăm să îți depui candidatura, pentru unul dintre posturile vacante: Vicepreședinte, Secretar, departamentul PR și comunicare, Avocatul Elevului, Cultură, educație și programe școlare, departamentul Învăţământ profesional, tehnic, vocațional și departamentul pentru învăţământ gimnazial și teoretic.
Tot ce ai nevoie pentru a face parte din structura județeană de reprezentare este formularul de candidatură, declarația de neapartență politică, acordul parental (dacă ești minor), precum și o strategie de dezvoltare și un plan de acțiune bine puse la punct (ultimele două doar pentru funcțiile de vicepreședinte și secretar), la adresa de e-mail: cjevalcea@yahoo.com . De asemenea, te invităm să îți depui candidatura și în format online, pe cea mai nouă și interactivă platformă a Consiliului Elevilor: alegeri.consiliulelevilor.ro
Te așteptăm în comunitatea militanților pentru un sistem educațional centrat pe nevoile beneficiarilor săi principali: candidează în Consiliul Județean al Elevilor Vâlcea, fii vocea colegilor tăi!
* documentele necesare dosarului pot fi găsite pe www.consiliulelevilor.com
Cu AMBiție, echipa CJE Vâlcea

Poți comenta aici

Alte articole de la Comunicate