Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 august 2019

Elevii din Consiliul Județean al Elevilor Vâlcea își aleg liderii!


Advertisements

Consiliul Județean al Elevilor Vâlcea organizează, în data de 1 noiembrie la Biblioteca Județeană ”Antim Ivireanu”, Rm. Vâlcea, începând cu orele 10:30, alegerile pentru funcțiile vacante din Biroul Executiv, respectiv cele ale directorilor de departamente, în cadrul sesiunii plenare a Adunării Generale a CJE Vâlcea.
Ești dornic să schimbi ceva în sistemul de învățământ, să înaintezi demersuri spre reprezentarea nemijlocită a intereselor colegilor tăi? Atunci te așteptăm să îți depui candidatura, pentru unul dintre posturile vacante: Vicepreședinte, Secretar, departamentul PR și comunicare, Avocatul Elevului, Cultură, educație și programe școlare, departamentul Învăţământ profesional, tehnic, vocațional și departamentul pentru învăţământ gimnazial și teoretic.
Tot ce ai nevoie pentru a face parte din structura județeană de reprezentare este formularul de candidatură, declarația de neapartență politică, acordul parental (dacă ești minor), precum și o strategie de dezvoltare și un plan de acțiune bine puse la punct (ultimele două doar pentru funcțiile de vicepreședinte și secretar), la adresa de e-mail: cjevalcea@yahoo.com . De asemenea, te invităm să îți depui candidatura și în format online, pe cea mai nouă și interactivă platformă a Consiliului Elevilor: alegeri.consiliulelevilor.ro
Te așteptăm în comunitatea militanților pentru un sistem educațional centrat pe nevoile beneficiarilor săi principali: candidează în Consiliul Județean al Elevilor Vâlcea, fii vocea colegilor tăi!
* documentele necesare dosarului pot fi găsite pe www.consiliulelevilor.com
Cu AMBiție, echipa CJE Vâlcea

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Comunicate