„După plecarea lui Ponta, țara a fost lăsată la cheie”


• susține senatorul, Laurențiu Coca

Săptămâna trecută, în cadrul unei conferințe de presă, senatorul Laurențiu Coca și-a exprimat un punct de vedere referitor la demisia lui Victor Ponta din funcția de premier al României. Parlamentarul vâlcean este de părere că fostul prim-ministru a lăsat țara „la cheie” și că viitoarele executive nu se vor putea prevala în nici un caz de eventuale lipsuri care au rămas din timpul mandatului lui Victor Ponta.
„De aceea, aşa cum a spus şi preşedintele Liviu Dragnea, se impune prezentat opiniei publice un bilanţ cu privire la tot ce s-a realizat, de la creşterea economică, la TVA scăzut, la creşterile salariale, la scăderea evaziunii fiscale. Referitor la Vâlcea, nu cred să fi auzit că în vreo localitate, indiferent de partidul reprezentat de edil, nu s-a făcut nimic. Este vorba de drumuri asfaltate, de aducţiuni de apă, canalizare, investiţii, parcuri industriale, investitori străini. Nu am auzit pe nimeni care să fi reproşat ceva guvernului Ponta, fie că vorbim de mediul privat sau mediul public. Ţara este lăsată la cheie şi asta o spun eu şi ca vâlcean şi ca cetăţean al acestei ţări, având cel mai bun guvern de după 1989 până în prezent”, a declarat Laurențiu Coca, în cadrul respectivei conferințe, citat de Agerpres.
„PSD va rămâne obiectiv şi vom vota fără subiectivism. Da, aşa cum spune strada, este nevoie de competenţă, de corectitudine, de continuarea performanţelor economice şi de stabilitate”, a mai precizat Laurențiu Coca, referitor la numirea noilor miniștri tehnocrați din Guvernul condus de premierul Dacian Cioloș.