DREPTATE PENTRU CERȘETORUL jefuit în plină stradă!


Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.
Polițiștii au reușit să identifice autorii faptei, respectiv trei bărbați de 20, 36 și 39 de ani, toți din municipiul Râmnicu Vâlcea.
„Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 6 iunie, în jurul orelor 02.00-03.00, tânărul de 20 de ani a agresat fizic un bărbat de 49 de ani, persoană fără adăpost, sustrăgându-i o sumă de bani și un pachet de țigări, iar în același timp ceilalți doi i-au controlat și celelalte bunuri, sustrăgându-i un recipient cu băuturi alcoolice”, au anunțat polițiștii vâlceni prin intermediul unui comunicat de presă.
La data de 7 iunie, la propunerea procurorului, instanța a dispus arestarea preventivă pe o perioadă 30 de zile a celor trei autori, care se aflau în stare de reținere pentru 24 de ore, în baza ordonanțelor organelor de poliție judiciară.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea