Două evenimente la Biblioteca județeană


În această săptămână (până pe 29 noiembrie), pe esplanadă și în Holul Mare al Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” din Râmnicu Vâlcea se va desfășura o expoziție de carte în cadrul Campaniei dedicate „Zilei Internaționale Pentru Acțiune Climatică”. Inițiativa aparține Climate Strike România și Fridays For Future, care lansează un apel către librăriile și bibliotecile din țară să se alăture campaniei #cărțipentruviitor și #booksforfuture prin amenajarea unui colț special dedicat cărților de mediu. La expoziție vor participa, din cadrul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” Vâlcea, următoarele secții: Secția Împrumut Carte pentru Adulți, Secția Carte pentru Copii, Secția Carte în Limbi Străine.
De asemenea, vineri, 29 noiembrie, în citadela culturii vâlcene va fi prezentată publicului o interesantă expoziție de carte dedicată Zilei de 1 Decembrie – Ziua Națională a României.
Informațiile prezentate ne-au fost furnizate de către Corina Bedreagă, Imagine și PR în cadrul Serviciului Informare, Comunicare, Proiecte şi Programe al Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” Vâlcea.