Directorul Alin Voicescu trage un semnal de alarmă: „Beneficiarii Programului Casa Verde (sesiunea 2016) urgent cu cererile de decontare”


Semnatarii contractului de finanțare cu Administrația Fondului pentru Mediu, din cadrul Programului privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire – persoane fizice (Sesiunea 2016), trebuie să își depună cererea de decontare la Agenția pentru Protecția Mediului Vâlcea, în maximum 10 luni de la data semnării contractului.
„Întrucât nedepunerea cererii de decontare în acest interval de timp atrage încetarea contractului de drept, semnatarii contractului de finanțare sunt rugați să depună diligențele pentru respectarea condițiilor contractuale și cererea de decontare, în cel mai scurt timp”, susține directorul APM Vâlcea, Alin Voicescu.
Informații suplimentare se pot obține de la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Vâlcea, et. 2, biroul 2, tel. 0250.735.859 sau de pe site-ul finanțatorului, Administrația Fondului pentru Mediu, respectiv www.afm.ro.

Posting....