Dinamo București vine la Vâlcea!


• evenimentul va avea loc miercuri seară
Cu puțin timp înaintea reluării Ligii Naționale, reprezentanții echipei de handbal HCM Râmnicu Vâlcea îi informează pe iubitorii sportului din județul nostru că trupa sprijinită de primăria municipiului va organiza un meci de prezentare. Astfel, prin intermediul unui comunicat de presă reprezentanții HC Municipal Râmnicu Vâlcea anunță că partida în care vor fi prezentate jucătoarele ce vor încerca să facă o figură foarte frumoasă pentru trupa de la poalele Capelei este programată miercuri, 31 august. Meciul va avea loc cu începere de la ora 18.00, el urmând să se dispute, evident, în Sala Sporturilor „Traian”.

Intrarea spectatorilor va fi liberă!

Chiar dacă numele echipei pe care o vor întâlni fetele noastre este unul sonor, echipa de handbal feminin Dinamo București este una care nu se bucură de prea mult prestigiu, așa cum se bucură, spre exemplu, echipa de fotbal masculin. Bucureștencele ce vor încerca să țină piept râmnicencelor evoluează doar în Liga a II-a de handbal feminin, oaspetele de miercuri seara urmând să fie, cel mai probabil, victime sigure în fața elevelor antrenorului Constantin Ștefan.
De asemenea, pe lângă partida ce va avea loc miercuri seara, cele două echipe se vor mai duela într-un alt joc. Cea de-a doua partidă este programată joi dimineața, cu începere de la ora 10.00. Partida va avea loc tot în Sala „Traian”. HCM Râmnicu Vâlcea va disputa primul joc din Liga Națională pe data de 9 septembrie, atunci când în Sala Sporturilor vor poposi ardelencele de la Universitatea Cluj Napoca.
Important de precizat pentru fanii sportului este faptul că, la ambele jocuri contra bucureștencelor de la Dinamo, intrarea spectatorilor va fi permisă în mod gratuit.

Cum se prezintă lotul echipei noastre?

Înaintea începerii noului sezon al Ligii Naționale feminine se cuvine să prezentăm și lotul pe care se va baza antrenorul Constantin Ștefan pentru atingerea obiectivelor stabilite de comun acord cu conducerea clubului:
• Portari: Petra Blazek, Daniela Vălean
• Extreme: Ana Maria Simion, Hermina Stoicănescu, Cristina Florica
• Interi: Andreea Adespii, Andrea Beleska, Ines Khouildi
• Centri: Ani Senocico, Maria Gavrilă
• Pivoţi: Elaine Barbosa, Florentina Craiu, Nicoleta Safta
• Antrenori: Constantin Ștefan (Master coach), Maria Duca (secund), Nicoleta Lazăr (antrenor cu portarii)
Toate aceste informații ne-au fost prezentate într-un comunicat de presă ce poartă semnătura președintelui de la Handbal Club Municipal Râmnicu Vâlcea, profesorul Marian Joița.