Din vara acestui an, microbiştii vâlceni ar putea vedea live meciuri din Liga I


• preşedintele Pandurilor pune însă o condiţie: stadionul din Parcul Zăvoi să fie dotat urgent cu instalaţie de nocturnă

Partida amicală dintre CS Municipal şi Pandurii a adus din nou în atenţie posibilitatea ca echipa gorjeană să se mute la Vâlcea din următorul sezon al Ligii I, atunci când stadionul din Târgu Jiu va intra în reparaţii capitale. Preşedintele gorjenilor, Eugen Pârvulescu, a oferit, recent, toate asigurările că stadionul din Râmnicu Vâlcea se află printre cele luate în calcul pentru a găzdui echipa din judeţul vecin în sezonul următor al Ligii I. Acesta a mărturisit că mai există o alternativă, stadionul din Drobeta Turnu Severin. Totuşi, conform spuselor lui Pârvulescu, fără îndeplinirea unei condiţii, prim-divizionara din judeţul Gorj nu se va muta la Vâlcea.
„Sunt şanse reale să venim să jucăm la Râmnicu Vâlcea. Noi ne dorim să jucăm într-o localitate din Oltenia şi a doua variantă este Severinul. Singura condiţie pentru a veni în Zăvoi este aceea ca baza sportivă de la Vâlcea să aibă instalaţie de nocturnă. Ne dorim asta şi fiindcă avem o relaţie excelentă cu cei din conducerea de la CSM. Sunt convins că această colaborare va continua”, a declarat Eugen Pârvulescu, preşedintele de la Pandurii Târgu Jiu.