Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 ianuarie 2021

Dialogul dintre CEZ Vânzare și clienții săi se va derula tot în mediul online


Activitatea Centrelor de Relații cu Clienții CEZ Vânzare din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea, precum și birourile din Timișoara, Iași și Reșița, va rămâne suspendată cel puțin până la data de 11 ianuarie 2021, măsură menită să contribuie la diminuarea riscului de infectare cu SARS COV 2 în zona operațională CEZ Vânzare. Clienților CEZ Vânzare le rămân la dispoziție canalele de comunicare online ale furnizorului, care acoperă toată gama de servicii: aplicația My CEZ, Info Linia CEZ, chatul online, înregistrarea sesizărilor, website-urile oficiale www.cezinfo.ro și www.cez.ro.
CEZ Vânzare continuă implementarea măsurilor directe și imediate de protejare a angajaților și clienților săi și prelungește perioada de suspendare a programului cu publicul al Centrelor sale de Relații cu Clienții, până la începutul anului viitor. Decizia de derulare a dialogului cu clienții săi în mediul online exclusiv, face parte din comportamentul responsabil adoptat de CEZ Vânzare încă de la debutul epidemiei. CEZ Vânzare va reanaliza redeschiderea Centrelor și Birourilor sale începând cu data de 11 ianuarie 2021.
Așadar, le subliniem clienților CEZ Vânzare de energie electrică și gaze naturale că, între timp, își pot soluționa toate solicitările în relația cu furnizorul, din confortul și siguranța de #acasă, prin:
• Portalul şi aplicaţia mobilă MY CEZ – mai multe informaţii despre funcţionalităţi puteţi găsi AICI.
• Info Linia CEZ, 0251.929, disponibilă pentru solicitarea de informaţii comerciale, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-20.00, în timp ce înregistrarea deranjamentelor electrice poate fi efectuată non stop.
De asemenea, apelând Info Linia CEZ, clienţii pot primi informaţiile de care au nevoie, fără a intra în contact cu un operator uman, prin intermediul soluţiei digitale IVR Dinamic (asistent vocal interactiv) care le oferă acces rapid la informaţii despre situaţia facturilor şi plăţilor sau pentru înregistrarea unui deranjament electric).
• Chatul cu un consultant CEZ Vânzare
Chatul online, implementat de furnizorul CEZ Vânzare pe website-ul https://www.cezinfo.ro/ este disponibil luni – vineri, în intervalul orar 08.00-16.00.
Alte canale de comunicare:
• completarea formularului de înregistrare al sesizărilor accesând https://www.cez.ro/ro/sesizari-form.
• prin corespondenţă scrisă la adresa de e-mail cez_crc@cez.ro.
• numărul de fax: 0248.524.834.
Totodată, furnizorul CEZ Vânzare îşi încurajează clienţii să folosească sistemele de plăţi online pentru plata facturilor (portalul My CEZ sau mijloacele de plată de tip internet banking, puse la dispoziţie de unităţile bancare). Mai multe detalii despre metodele de plată puteţi regăsi accesând secţiunea Modalităţi de plată, din website-ul www.cez.ro, precum și acccesând link-ul https://bit.ly/3qnuP31.
Le mulţumim clienţilor noştri pentru înţelegere!
• Direcţia Comunicare şi Marketing CEZ România

Etichete: , , , ,

2 Răspunsuri “Dialogul dintre CEZ Vânzare și clienții săi se va derula tot în mediul online”

  1. Scorpius!....
    5 ianuarie 2021 din 12:03

    Avem in negocieri MONOM CEZ 60 KWH Consum estimat in ultimii trei ani in 12 luni =35 lei=600 kwh, 35 lei lunar.Am negociat detailat 50 kwh, factura, nu email, adresa numerica factura unica indiscutabila.Avem in plan 12 butelii de 1 milion vechi=12 mil.lei avem aragaz electric, numai buteliile posibil serie oase exudat,neoplazie.Avem Aprinzator electric nu consuma avem in plan voucher aragaz vechi contra aragaz UNIREA.Butelii picnic -100 lei tot metan 8 Galati identice aragazul UNIREA verificat de instalator.Galbene, miniaragaz de garnizoana..sau fara voucher de 150/250 lei aragaz de 500/600 lei mall Altex de barbati inalt , un scaun in usa cuptorului doua duze aprinse,stins cu suflul cu rotor cu tot.Montat pe placa de absorbtie de beton.Radio ATON, ca la Apometru in Agnita,cofraj de ciment cu nisip placa bucatarie cu gresie,pui masa de stejar cu extensie dulap superior scaune sub masa, butelia la fel, pelicula juma geam, perdelute supragalere cu jaluzele de brocart svabi.Masina de spalat se deschide sub masa.

  2. Scorpius!....
    5 ianuarie 2021 din 12:08

    Am inteles ca planuri de MAGISTRALA/GOSPODARIRE COMUNALA SATEASCA, din Cincu…Comert Athos..vine in camera separata nise la mare.De la kerosen gaz de sist cancer neoplazic ficat grupe straine de sange.Linoleu peste covor sala cu covor sala CISNADIE cu covor burete sala la metru, cu folie de plastic pe sala covor plastic si-n baie cu gratare scurgere, canalizare.Calandru rufe, masina de calcat si cabina dus cu masina de spalat.Covor de Cisnadie camera buna, restul linoleu.Pe scari la fel.In gradina….aragazul mic UNIREA.Altele….supa de galuste.Cu oua.De gaina.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate