Deși sunt foarte micuți, copiii de la «Happy Kids» și «Discovery Kids» au desfășurat o acțiune caritabilă în prag de Crăciun


În această dimineață, la Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea s-a desfășurat serbarea preșcolarilor de la Grădinița «Happy Kids» și a elevilor din clasele pregătitoare, I și a II-a de la Școala «Discovery Kids». Micuții și-au încântat părinții prin programul artistic special pregătit, însă, ajutați de cadrele didactice, au desfășurat și o acțiune caritabilă. În foaierul teatrului râmnicean s-a desfășurat o expoziție cu obiecte hand-made, realizate chiar de către micuți, în cadrul căreia persoanele interesate au avut posibilitatea de a achiziționa decorațiunile special realizate pentru a marca perioada sărbătorilor de iarnă.
Fondurile strânse în urma vânzării obiectelor și decorațiunilor din cadrul Târgului de Crăciun «Discovery Kids» vor fi donate Asociației «Fii OM». Acestea vor fi folosite pentru a sprijini copii din zece sate ale județului nostru, unele chiar din locuri mai îndepărtate ale Vâlcii. Copiii s-au implicat în mod activ atât la crearea obiectelor, cât și la oferirea lor persoanelor interesate. De asemenea, mâine, elevii de la Școala «Discovery Kids» vor fi prezenți la o școală din comuna Muereasca, acolo unde vor oferi cadouri copiilor de vârstă apropiată. Este o acțiune demnă de toată lauda, mai ales că ea presupune implicarea unor copii de vârste foarte mici, de până în zece ani. Avem toată încrederea că, în acest mod, micuții își vor dezvolta în mod armonios atât laturile creative și inovatoare, dar și spiritul de inițiativă. De asemenea, încă de la vârste atât de fragede, copiii vor învăța și aprecia cât de important este să fii bun cu semenii și să le fi alături, mai ales când aceștia sunt încercați de nevoie!

Posting....