Deputatul Vîlcu se odihneşte prin… muncă


Deputatul PDL, Samoil Vîlcu, va avea o vacanţă parlamentară activă. Parla­mentarul PDL şi-a stabilit deja un grafic al deplasărilor în teritoriu.

„Mi-am propus să merg şi mai mult în toate localităţile judeţului, nu doar în cele componente ale Colegiului nr. 2 unde am fost ales, având în vedere că timpul îmi permite să îmi stabilesc un număr mare de întâlniri directe cu oamenii. Pentru că activitatea parlamentară va fi reluată la începutul lunii septembrie, voi folosi această perioadă pentru a mai rezolva unele dintre problemele acumulate în Colegiul nr. 2, care m-a propulsat pe scena politică, dar şi în alte localităţi din afara colegiului, unde mi se solicită acest lucru.

În această vacanţă parlamentară mă voi orienta către rezolvarea unor probleme în plan local. Intenţionez să port discuţii cu cât mai mulţi primari, să aflu direct ce probleme au şi mai ales în ce măsură eu, ca parlamentar, îi pot sprijini în rezolvarea acestora. Pe linie de partid, având în vedere că sunt secretar general al PDL Vâlcea mă voi întâlni cu membrii noştri pentru a discuta diverse probleme organizatorice sau de altă natură. În prezent, lucrăm la partea de consolidare a formaţiunii noastre în judeţ”, a opinat deputatul Samoil Vîlcu.